counter

Adele: Ξέσπασε σε συνέντευξή της για "γελοίες" προτάσεις που της γίνονται

Adele: Ξέσπασε σε συνέντευξή της για "γελοίες" προτάσεις που της γίνονται
Adele: Ξέσπασε σε συνέντευξή της για "γελοίες" προτάσεις που της γίνονται

Από την Χριστίνα Μόνη 

Το comeback της μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια απουσίας είναι πολύ δυναμικό και ήδη το νέο της τραγούδι βρίσκεται στην πρώτη θέση των Βρετανικών charts.  

Ο λόγος για την  Adele η οποία αφού έγινε μανούλα αποφάσισε για λίγα χρόνια να αποτραβηχτεί και να μεγαλώσει η ίδια το παιδί της χωρίς καμία βοήθεια. Το single της με τίτλο “Hello”  έχει ενθουσιάσει τους fans της ανά τον κόσμο και η ίδια αισθάνεται σίγουραόμορφα αφού βρίσκεται και πάλι στην κορυφή. Η Adele φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Rolling Stone.

Ποζάροντας αμακιγιάριστη και φορώντας το μπουρνούζι της μίλησε για όλα. Ακόμη και για τις προτάσεις που δέχεται για να ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του περιοδικού Playboy. Η ίδια θεωρεί «γελοίες» τις επαναλαμβανόμενες προτάσεις του περιοδικού και αναρωτιέται αν θα ήταν ίδια η κατάσταση εάν δεν είχε τα παραπανίσια κιλά.

Στην συνέντευξη της η Adele δείχνει διαφορετική και παραδέχεται πως από την στιγμή που έγινε μητέρα και είναι σε σοβαρή σχέση με τον πατέρα του παιδιού της,  Simon Konecki αισθάνεται διαφορετική και δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως παλιά. Η ζωή της αγαπημένης τραγουδίστριας έχει αλλάξει ριζικά και αυτό φαίνεται. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR