counter

Adele: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της- “Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη. Έχω πάθει εμμονή μαζί του”

Adele: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της- “Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη. Έχω πάθει εμμονή μαζί του”
Adele: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της- “Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη. Έχω πάθει εμμονή μαζί του”

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό “Elle” για το τεύχος Σεπτεμβρίου η Adele.

Η διάσημη τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική της ζωή όσο και στη σχέση της με τον Αμερικανό ατζέντη-φίλο της Ριτς Πολ.

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη. Έχω πάθει εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Είμαι νοικοκυρά και μια σταθερή ζωή με βοηθάει στη μουσική μου. Όμως αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Λας Βέγκας. Θέλω να τα καταφέρω», δήλωσε η Adele και στη συνέχεια απάντησε για τις φήμες που την ήθελαν να έχει αρραβωνιαστεί: «Δεν είμαι παντρεμένη, είμαι απλά ερωτευμένη. Είμαι τόσο ευτυχισμένη όσο ποτέ άλλοτε. Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι παντρεμένη».

Όσον αφορά το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που φορούσε και προκάλεσε τις φήμες περί αρραβώνα, η Adele απάντησε: «Δεν είμαι αρραβωνιασμένη, απλά μου αρέσουν τα πολυτελή κοσμήματα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Adele εξομολογήθηκε πως η χειρότερη στιγμή της καριέρας της, ήταν όταν χρειάστηκε να ακυρώσει την τελευταία στιγμή, τις εμφανίσεις της στο στο Λας Βέγκας. Τότε, με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς τους φαν της, η Adele με δάκρυα στα μάτια εξήγησε πως υπήρχαν διάφοροι λόγοι που ακυρώθηκε το σόου και υποσχέθηκε πως θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον, ζητώντας συγγνώμη.

«Ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη με αυτά τα σόου. Ήταν καταστροφικό. Απλά δεν υπήρχε ψυχή σε αυτό. Το στήσιμο της σκηνής δεν ήταν σωστό, απείχε πολύ από εμένα και το συγκρότημά μου και δεν μου ήταν οικείο» δήλωσε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR