counter

Adele Exarchopoulos - Sean Penn: Μαζί στο Παρίσι. Τι τρέχει ανάμεσα τους;

Adele Exarchopoulos - Sean Penn: Μαζί στο Παρίσι. Τι τρέχει ανάμεσα τους;
Adele Exarchopoulos - Sean Penn: Μαζί στο Παρίσι. Τι τρέχει ανάμεσα τους;

Στην πιο ερωτική πόλη της Ευρώπης πέρασαν ένα διήμερο η Adele Exarchopoulos και ο Sean Penn που η εμφάνιση τους γέννησε πολλά ερωτηματικά. Οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί και άνετοι μεταξύ τους ενώ πρόσφατα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Sean Penn μένει πλέον με τη Charlize Theron.

O Sean Penn διατηρεί δεσμό από τα Χριστούγεννα με την Charlize Theron και όλοι μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα που φαίνεται να καταλήγει στο γάμο μέσα στο 2014. Οι φωτογραφίες του όμως με την Adele Exarchopoulos προκάλεσε εντυπώσεις καθώς είναι γνωστή η αδυναμία του ηθοποιού στις μικρότερες γυναίκες.

Η νεαρή ηθοποιός φάνηκε να απολαμβάνει τη συντροφιά του Sean Penn ο οποίος ξέρει πώς να σαγηνεύει μια γυναίκα. Η Adele Exarchopoulos τον ξενάγησε στα αγαπημένα της μέρη στο Παρίσι και γευμάτισαν σε ένα γραφικό μπιστρό.

Το ραντεβού τους φαίνεται ότι είναι επαγγελματικό καθώς όλα έγιναν φανερά και οι δυο τους δεν έδειξαν ενοχλημένοι από τους παπαράτσι που τους απαθανάτισαν κατά τη διάρκεια που περιπλανιόντουσαν στο Παρίσι. Η Ελληνογαλλίδα ηθοποιός αποτελεί από τα πιο hot ανερχόμενα αστέρια του κινηματογράφου και όπως όλα δείχνουν μάλλον θα δούμε κάποια συνεργασία στο μέλλον. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR