counter

Adele: Αρραβωνιάστηκε τον Rich Paul

Adele: Αρραβωνιάστηκε τον Rich Paul
Adele: Αρραβωνιάστηκε τον Rich Paul

Επίσημα αρραβωνιασμένοι είναι πλέον, όπως όλα δείχνουν η Adele και ο Rich Paul. Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει η DailyMail, η 34χρονη τραγουδίστρια και ο 41χρονος μάνατζερ επιτυχημένων παικτών του ΝΒΑ σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι, δυο χρόνια μετά την είδηση ότι είναι ζευγάρι.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε αρχικά γνωστή μέσα από το περιοδικό «Deux Moi», το οποίο επικαλείται αξιόπιστη πηγή από το περιβάλλον της Adele.

Οι φήμες ότι οι δυο τους έχουν αρραβωνιαστεί κυκλοφορούν τον τελευταίο χρόνο, όταν η Adele εθεάθη να φοράει ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στην τελετή των Grammy. Με το ίδιο δαχτυλίδι η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μάλιστα και στο τελευταίο της σόου στο Λας Βέγκας το Σαββατοκύριακο.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, ούτε η Adele, ούτε ο Rich Paul έχουν επιβεβαιώσει τον αρραβώνα τους. 

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η Adele είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της: «Είναι απλά ξεκαρδιστικός. Είναι τόσο αστείος, είναι ξεκαρδιστικός και πολύ έξυπνος. Ξέρεις, είναι πολύ, πολύ έξυπνος. Είναι απίστευτο να τον βλέπεις να κάνει αυτό που κάνει. Είναι απλώς η ώρα. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δω πώς είναι η αντίδρασή μου γενικά σε οτιδήποτε με πληγώνει τώρα που νιώθω τόσο ασφαλής με τον εαυτό μου και μιλάω και εκτός ρομαντισμού».

Πηγή φωτογραφίας: afpforum

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR