counter

Άβαφη η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει δίπλα στο στολισμένο δέντρο!

Άβαφη η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει δίπλα στο στολισμένο δέντρο!
Άβαφη η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει δίπλα στο στολισμένο δέντρο!

Μαριέττα Χρουσαλά

Οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί για την Μαριέττα Χρουσαλά και την οικογένειά της ξεκίνησαν ήδη από τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου! Μπορεί να μην έχουμε μπει ακόμα στον Δεκέμβριο, αλλά οι Έλληνες celebrities έχουν μπει για τα καλά σε Christmas mood. Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί, χριστουγεννιάτικα γλυκά και γιορτινές αγορές έχουν γίνει από τώρα κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Η Μαριέττα Χρουσαλά άβαφη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο "κηρύσσοντας" και επισήμως την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εορτασμών για την οικογένειά της!

Τα οικογενειακά Χριστούγεννα της Μαριέττας Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της έχοντας στο πλευρό της την μόλις ενός έτους κόρη της Μάργκω και τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα. Η Μαριέττα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ αλλά φορώντας το πιο φωτεινό της χαμόγελο στόλισε το εντυπωσιακό δέντρο της με την οικογένειά της και απαθανάτισε την στιγμή με μια φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχόμενη στους followers της “Καλά Χριστούγεννα”. Η παρουσιάστρια και μοντέλο δείχνει να χαίρεται από τώρα την γιορτινή ατμόσφαιρα θέλοντας να εντάξει σε αυτήν και την αγαπημένη της οικογένεια!

Πολλοί επώνυμοι έχουν συμπεριλάβει από τώρα στην καθημερινότητά τους μικρές χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες ανεβάζοντας την διάθεσή τους και ξεσηκώνοντας και τους υπόλοιπους να τους ακολουθήσουν στους χριστουγεννιάτικους ρυθμούς τους και να νιώσουν από νωρίς το Christmas spirit!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR