counter

Άβα Γαλανοπούλου: Ο σύντροφός της εξαφανίστηκε με όλες τις οικονομίες της

Άβα Γαλανοπούλου: Ο σύντροφός της εξαφανίστηκε με όλες τις οικονομίες της
Άβα Γαλανοπούλου: Ο σύντροφός της εξαφανίστηκε με όλες τις οικονομίες της

Άβα Γαλανοπούλου

Η Άβα Γαλανοπούλου ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που κάνει επιλεκτικές δουλειές, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και στο θέατρο. Η ηθοποιός έχει μείνει 48 κιλά, δημιουργώντας μία σειρά από φημολογίες που, μεταξύ άλλων, περιλάμβανε το σενάριο της νευρικής ανορεξίας και ψυχολογικών προβλημάτων. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real Life» της Σήλιας Αποστόλου, η ηθοποιός έζησε έναν μεγάλο και δυνατό έρωτα με έναν νεαρό δικηγόρο, ο οποίος την έπεισε ότι πρέπει να επενδύσει μεγάλο μέρος από τα χρήματα που μάζεψε, σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρει το ίδιο  ρεπορτάζ, η ηθοποιός πίστεψε στα λόγια του και σε κάποια πρώτα αποδεικτικά στοιχεία που της προσκόμισε για το κοινό τους επιχειρηματικό βήμα, του εμπιστεύτηκε όλες τις οικονομίες της. Ωστόσο, ο νεαρός δικηγόρος εξαφανίστηκε, έχοντας σβήσει κάθε στοιχείο.

Στη συνέχεια, η Άβα Γαλανοπούλου πάλεψε να σταθεί ξανά στα πόδια της, αλλά μετά ήρθε και η απώλεια του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη της, Σάκη Μπουλά. Τελικά, η ίδια, βρήκε τη δύναμη με την παράσταση "Ούτε γάτα... ούτε ζημιά" που πρωταγωνιστούσε το καλοκαίρι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR