counter

Αθηναΐς Νέγκα: "Δεν ήμουν καλή στα δοκιμαστικά για το "Πρωινό μου".Δεν μου αρέσει το χιούμορ του Ουγγαρέζου!" (Video)

Η Αθηναΐς Νέγκα για το Πρωινό μου

Η Αθηναΐς Νέγκα καλεσμένη στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου μίλησε για το δοκιμαστικό που είχε κάνει για το "Πρωινό mou" και πέταξε το καρφάκι της για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η Αθηναΐς Νέγκα υποστήριξε πως δεν της πήγαινε αυτό που της ζητήθηκε να κάνει και πως η Τζένη Μπαλατσινού και η Ελισάβετ Σπανού είναι καλύτερες από εκείνη."Eίχα πάει σ’ ένα δοκιμαστικό για το πρωινό του Mega, δεν ήμουν καλή, γιατί δεν είμαι πρωινή, και δεν είμαι τόσο χαρούμενη. Δεν νομίζω ότι έκανα γι’ αυτό που μου ζήτησαν να κάνω το προτιμώ περισσότερο με την Τζένη και την Ελισάβετ Σπανού".

Η Αθηναΐς Νέγκα με το γνωστό καυστικό της λόγο πέταξε και την σπόντα της για το χιούμορ του Δημήτρη Ουγγαρέζου λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν της αρέσει καθόλου: "Ο Ουγγαρέζος έχει ένα τηλεοπτικό χάρισμα το οποίο πρέπει να του το αναγνωρίσουμε πριν σας πω ότι εμένα δεν μου αρέσει το χιούμορ του".

Η Αθηναΐς Νέγκα στον καναπέ του "Μες την καλή χαρά" αναπόλησε τα χρόνια που πήγαινε στο σχολείο, με συμμαθήτρια την Ευγενία Μανωλίδου. Ποια είναι η γνώμη της για εκείνη; Δείτε το βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR