counter

Αθηνά Χρυσαντίδου: Η επικοινωνία με τον Δώρο Παναγίδη μετά την περιπέτεια της υγείας του

Αθηνά Χρυσαντίδου: Η επικοινωνία με τον Δώρο Παναγίδη μετά την περιπέτεια της υγείας του
Αθηνά Χρυσαντίδου: Η επικοινωνία με τον Δώρο Παναγίδη μετά την περιπέτεια της υγείας του

Τους διαδικτυακούς του φίλους είχε αιφνιδιάσει πριν από 10 περίπου μέρες ο Δώρος Παναγίδης, όταν αποκάλυψε δημόσια τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του «Power of Love», είχε ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο και είχε γράψει στη λεζάντα: «7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση. Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο «είδα» ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου. Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε.

Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης. Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος. Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ».

Η ανάρτηση της Αθηνάς Χρυσαντίδου για τον Δώρο Παναγίδη

Λίγες ημέρες μετά, η πρώην σύντροφός του, Αθηνά Χρυσαντίδου, με την οποία γνωρίστηκαν και ερωτευτήκαν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, αποκάλυψε μετά από ερώτηση follower, ότι επικοινώνησε με τον Δώρο Παναγίδη μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Προφανώς και έμαθα για το σοβαρό θέμα που πέρασε ο Δώρος και στενοχωρήθηκα πολύ. Εννοείται πως του έστειλα, γιατί η υγεία είναι πάνω από όλα. Θα του ξαναευχηθώ περαστικά και από εδώ» έγραψε η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τη σχέση και τον χωρισμό της από τον Δώρο Παναγίδη: «Υπήρξαμε ζευγάρι αγαπημένο και όλοι το γνωρίζουν. Πλέον ο κόσμος ξέρει πως δεν είμαστε μαζί, οπότε αποφεύγουν να με ρωτήσουν το οτι­δήποτε για τον Δώρο. Σέβονται κά­ποια πράγματα και επίσης και εμείς το αφήσαμε πίσω και δεν αναπαράγουμε περσινά ξινά σταφύλια. Από αυτή τη σχέση θα κρατήσω μόνο εκείνα τα δύο παιδιά, τον Δώρο και την Αθηνά, που ερωτεύτηκαν αγνά μέσα σε ένα «πείραμα αγάπης» και γνώρισαν τη μεγάλη αγάπη του κόσμου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR