counter

Αθηνά Χρυσαντίδου: Η αποκάλυψη για τη “ροζ” πρόταση που έχει δεχτεί

Αθηνά Χρυσαντίδου: Η αποκάλυψη για τη “ροζ” πρόταση που έχει δεχτεί
Αθηνά Χρυσαντίδου: Η αποκάλυψη για τη “ροζ” πρόταση που έχει δεχτεί

Στην εφημερίδα Espresso και τον Χάρη Λεμπιδάκη μίλησε η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Η πρώην παίκτρια του “Power of Love” μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά αποκάλυψε και αν έχει δεχτεί κάποια “ροζ” πρόταση.

-Το τραγούδι πώς μπαίνει στη ζωή σου; Και γιατί ρισκάρεις να ασχοληθείς με αυτό;

Το τραγούδι υπήρχε πάντα στη ζωή μου, διότι από πολύ μικρή χόρευα, οπότε ο χορός συνοδεύεται με το τραγούδι. Πάνε μαζί αυτά τα δύο. Γενικότερα ρισκάρω στη ζωή μου διότι από μόνη της η ζωή είναι ένα ρίσκο. Η μουσική με ηρεμεί, με εμπνέει. Αυτό το διάστημα είμαι στο στούντιο και ετοιμάζω το τρίτο μου κομμάτι. Έχω όρεξη για δουλειά. Ευκαιρία ζητάω να αποδείξω ότι μπορώ.

-Είσαι μόλις 22 ετών και πανέμορφη. Έχεις δεχτεί κάποια “ροζ πρόταση ή προσπάθησαν να σε δελεάσουν με χρήματα και αντάλλαγμα το σεξ για να αρπάξεις μια μεγάλη ευκαιρία;

Έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά και έχω γίνει αποδέκτης “ροζ” πρότασης. Μου έχουν στείλει τρεις τέσσερις φορές σε μήνυμα ότι θα μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βράδυ. Όπως το διάβασα, έτσι και το εξαφάνισα. Σε σοκάρει να διαβάζεις κάτι τέτοιο και ειδικά όταν βλέπεις τα άτομα που σου το στέλνουν αυτό το μήνυμα να είναι και γνωστά. Δεν θα πούλαγα τον εαυτό μου και είμαι κατηγορηματική σε αυτό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR