counter

Aθηνά Χρυσαντίδου: “Από τη σχέση μου με τον Δώρο κρατάω μόνο...”

Aθηνά Χρυσαντίδου: “Από τη σχέση μου με τον Δώρο κρατάω μόνο...”
Aθηνά Χρυσαντίδου: “Από τη σχέση μου με τον Δώρο κρατάω μόνο...”

Για τη σχέση της με τον Δώρο Παναγίδη που έχει λήξει εδώ και αρκετό καιρό αλλά και για την απόπειρα να ασχοληθεί με το τραγούδι μίλησε η Αθηνά Χρυσαντίδου στην εφημερίδα "Esresso".

Κεφάλαιο Δώρος Παναγίδης. Υπήρξατε ζευγάρι, χωρίσατε και συνεχίζουν να σε ρωτάνε ακόμη και σήμερα γι’ αυτόν. Σε ενοχλεί αυτό; Και τι θες να κρατήσεις από αυτή τη σχέση που είχες;

Υπήρξαμε ζευγάρι αγαπημένο και όλοι το γνωρίζουν. Πλέον ο κόσμος ξέρει πως δεν είμαστε μαζί, οπότε αποφεύγουν να με ρωτήσουν το οτι­δήποτε για τον Δώρο. Σέβονται κά­ποια πράγματα και επίσης και εμείς το αφήσαμε πίσω και δεν αναπαράγουμε περσινά ξινά σταφύλια. Από αυτή τη σχέση θα κρατήσω μόνο εκείνα τα δύο παιδιά, τον Δώρο και την Αθηνά, που ερωτεύτηκαν αγνά μέσα σε ένα «πείραμα αγάπης» και γνώρισαν τη μεγάλη αγάπη του κόσμου.

Το τραγούδι πώς μπαίνει στη ζωή σου; Και γιατί ρισκάρεις να ασχολη­θείς με αυτό;

Το τραγούδι υπήρχε πάντα στη ζωή μου, διότι από πολύ μικρή χόρευα, οπότε ο χορός συνοδεύεται με το τραγούδι. Πάνε μαζί αυτά τα δύο. Γενικότερα ρισκάρω στη ζωή μου διότι από μόνη της η ζωή είναι ένα ρίσκο. Η μουσική με ηρεμεί, με εμπνέει. Αυτό το διάστημα είμαι στο στούντιο και ετοιμάζω το τρίτο μου κομμάτι. Έχω όρεξη για δουλειά. Ευκαιρία ζητάω να αποδείξω ότι μπορώ.

Είσαι μόλις 22 ετών και πανέμορφη. Ποιο είναι το γούστο σου σε έναν άντρα;

Γενικότερα, το γούστο μου είναι οι ανοιχτόχρωμοι άντρες. Δεν έχω κά­ποιο πρότυπο, να σου πω την αλήθεια. Το μόνο που ζητάω από έναν άντρα όταν και εφόσον μου κινήσει το ενδιαφέρον, είναι ο σεβασμός και η πραγ­ματική αγάπη. Οχι απαραιτήτως να έχει πολλά από το να με γεμίζει συ­ναισθηματικά! Αυτή την περίοδο θέ­λω να είμαι μόνη μου. Θέλω να επικε­ντρωθώ στη δουλειά μου και πώς θα προωθήσω τον εαυτό μου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR