counter

Αθηνά Ωνάση: Προσέφερε αμοιβή 5.000, για το χαμένο κινητό της

Αθηνά Ωνάση: Προσέφερε αμοιβή 5.000, για το χαμένο κινητό της
Αθηνά Ωνάση: Προσέφερε αμοιβή 5.000, για το χαμένο κινητό της

Αθηνά Ωνάση - Αλβάρο

Η Αθηνά Ωνάση, φοβήθηκε ότι θα δει τις προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο και έβαλε αγγελία για το κινητό της το οποίο έχασε το Σαββατοκύριακο. Έφτασε να προσφέρει αμοιβή 5.000 δολάρια σε όποιον της το παραδώσει. Πριν όμως αρχίσετε να ψάχνετε, μάθετε ότι τελικά βρέθηκε, άρα τσάμπα η κινητοποίηση.

Η "χρυσή" κληρονόμος της αυτοκρατορίας του Αριστοτέλη Ωνάση βρισκόταν στην Βαρκελώνη για ιππικούς αγώνες και κάποια στιγμή αργά την Κυριακή αντιλήφθηκε πως έχασε το κινητό της τηλέφωνο κάπου μέσα στους στάβλους των αλόγων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δεδομένου ότι έχει σ’αυτό αποθηκευμένους αριθμούς τηλεφώνων και επίσης φωτογραφίες και βίντεο που προφανώς δεν θέλει να πέσουν σε λάθος χέρια, πανικοβλήθηκε.

Το πρόβλημα ανέλαβε να λύσει ο σύζυγος της, Ντόντα, ο οποίος μέσω της σελίδας της βραζιλιάνικης ομάδας ιππασίας ανακοίνωσε ότι προσφέρεται αμοιβή 5.000 δολάρια σε όποιον βρει και παραδώσει το τηλέφωνο. Σύμφωνα όμως με την ιστοσελίδα vanitatis.com, δεν χρειάστηκε να δοθούν εύρετρα. Το κινητό βρέθηκε και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια του, χωρίς να ζητηθεί αμοιβή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR