counter

Αθηνά Ωνάση: Δείτε το "κρυφό" τατουάζ της χρυσής κληρονόμου!

Αθηνά Ωνάση: Δείτε το "κρυφό" τατουάζ της χρυσής κληρονόμου!
Αθηνά Ωνάση: Δείτε το "κρυφό" τατουάζ της χρυσής κληρονόμου!

Σπάνια βλέπουμε στα ΜΜΕ στιγμιότυπα και φωτογραφίες από την προσωπική ζωή της Αθηνάς Ωνάση! Ειδικότερα, μετά το πολύκροτο διαζύγιο της με τον Αλβάρο, η χρυσή κληρονόμος έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας την οποιαδήποτε πληροφορία μυστική.

Ωστόσο ,πριν από λίγες μέρες η ίδια εμφανίστηκε στο Longines Global Champions Tour 2018, στο Μαϊάµι των ΗΠΑ.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου και εκεί ίππευσαν, εκτός από την Αθηνά, και πολλές ακόμη διάσημες προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ! Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση  αγωνίστηκε την πρώτη μέρα των αγώνων, στις 5 Απριλίου στην οµάδα «St Tropez Pirates», έχοντας καταλάβει τη δωδέκατη θέση!

Βέβαια, αυτό που μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων ήταν ένα μικρό και διακριτικό κινέζικο ιδεόγραμμα στο πίσω μέρος του αυχένα της, το οποίο και γίνεται ορατό μόνο όταν έχει πιασμένα τα μαλλιά της. Το εν λόγω σύμβολο στον κόσμο των τατουάζ μεταφράζεται ως «peaceful» δηλαδή «γαλήνιος, ειρηνικός»!

Δεν μπορεί κανείς εύκολα να αποσαφηνίσει αυτή την επιλογή της Αθηνάς, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ίσως κάτι τέτοιο εκφράζει την ανάγκη της για εσωτερική αλλά και εξωτερική γαλήνη και ηρεμία! 


Αθηνά Ωνάση

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR