counter

Αθηνά Οικονομάκου: Tι θα απαντούσε αν ο Ησαίας Ματιάμπα της έκανε πρόταση γάμου;

Αθηνά Οικονομάκου: Tι θα απαντούσε αν ο Ησαίας Ματιάμπα της έκανε πρόταση γάμου;
Αθηνά Οικονομάκου: Tι θα απαντούσε αν ο Ησαίας Ματιάμπα της έκανε πρόταση γάμου;

Αθηνά Οικονομάκου Φωτογράφηση
Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί και απάντησε στις προσωπικές ερωτήσεις που της έθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος! Ξεχωρίσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες που αφορούν στη σχέση της με τον τραγουδιστή Ησαΐα Ματιάμπα.

Αθηνά, έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες που φανερώνουν ότι είστε ζευγάρι με τον Ησαΐα Ματιάμπα.

Δεν έχω παραδεχτεί καμία σχέση μου, αλλά δεν κρύβομαι κιόλας. Δεν θέλω να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, γι’ αυτό και αποφεύγω να απαντάω σε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Κατά τη γνώμη μου, είναι μάταιο να μιλάς για τις σχέσεις σου. Είμαι 27 ετών και μου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να πρέπει να δώσω λογαριασμό σε όλη την Ελλάδα με ποιον βγαίνω, με ποιον κοιμάμαι και με ποιον ξυπνάω. Μπορεί να μεγάλωσα σε μια επαρχιακή πόλη, όπου υπήρχε πολύ κουτσομπολιό, αλλά στη δική μου οικογένεια δεν μας ενδιέφερε ποτέ τι έκανε ο διπλανός μας. Δεν είμαι δα και η Αντζελίνα Τζολί για να με ενδιαφέρει τόσο η προσωπική μου ζωή. Και επειδή υπάρχουν ζευγάρια που δεν έχουν πρόβλημα να μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους, θεωρώ ότι κι εσείς οι δημοσιογράφοι μπορείτε μια χαρά να κάνετε τη δουλειά σας. Αν είναι να παντρευτώ με κάποιον, τότε θα βγω και θα μιλήσω. Προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Οπότε το να επιβεβαιώνω ή να διαψεύδω κάθε σχέση που μου χρεώνουν το θεωρώ πραγματικά χάσιμο χρόνου. Χώρια που αν παραδεχτώ τώρα ότι είμαι με τον Ησαΐα ή τον κάθε Ησαΐα, αύριο, αν χωρίσω, θα πρέπει να μιλήσω και γι’ αυτό, και η ιστορία δεν θα τελειώσει ποτέ.

Υπήρξε σύντροφός σου που σου ζήτησε να τον παντρευτείς;

Επίσημη πρόταση γάμου, όπου ο άλλος να έπεσε στα γόνατα και να μου πρόσφερε δαχτυλίδι, δεν έχω δεχτεί. Ωστόσο, σε αρκετές σχέσεις μου, έχει συμβεί να μου πει ο άλλος ότι θα ήθελε να με παντρευτεί, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το εννοούσε 100% και ότι δεν ήταν λόγια της στιγμής.

Πώς θα αντιδρούσες αν ο άνθρωπος που είναι τώρα στη ζωή σου σου έκανε πρόταση γάμου;

Δεν ξέρω. Δεν περιμένω κάποια τέτοιου είδους πρόταση, οπότε δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Νομίζω ότι είμαι πολύ μικρή για να παντρευτώ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω τη δική μου οικογένεια, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι ακόμα έτοιμη.

Αν ερχόταν τώρα στη ζωή σου ένα παιδί θα ήταν καλοδεχούμενο;

Πάντα θα είναι καλοδεχούμενο στη ζωή μου ένα παιδί. Αν αποφάσιζα δηλαδή να γίνω μητέρα, προφανώς θα ήταν κάτι που θα ήθελα πάρα πολύ. Αλλά όλα αυτά μου φαίνονται πολύ μακρινά. Δεν νιώθω ακόμη έτοιμη να γίνω μητέρα. 


Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

OK! 207 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR