counter

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με μαγιό στους -90οC!

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με μαγιό στους -90οC!
Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με μαγιό στους -90οC!

Η Αθηνά Οικονομάκου τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη και περνάει όμορφες στιγμές.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έλα στη Θέση μου” είναι γνωστό ότι λατρεύει τα social media και όπως ήταν αναμενόμενο ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram γέμισε με φωτογραφίες και Instastory από το ταξίδι της.

Σε κάποια από τα story που κοινοποίησε η Αθηνά Οικονομάκου την είδαμε να ποζάρει με το μαγιό της, αφού όπως μας ενημέρωσε έκανε… Κρυοθεραπεία, μια νέα θεραπευτική διαδικασία που κάνει “χαμό” στην Αμερική.

Η Κρυοθεραπεία είναι μία διαδικασία κατά την οποία εφαρμόζονται στο σώμα μας πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και διαρκεί μόλις 3 λεπτά. Μέσα σε αυτό το χρονικό διεγείρεται το νευρικό σύστημα διαμέσου των υποδοχέων του δέρματός μας και προκαλείται περιφερική αγγειοσυστολή. Έχει αποδειχθεί ότι η διαδικασία αυτή προκαλεί μείωση των φλεγμονών αλλά και ανάπλαση των ιστών του δέρματος.

Η Αθηνά Οικονομάκου, λοιπόν, φόρεσε το μαγιό της, εκτέθηκε στους -90οC και μέσω του Instagram μας έδειξε το καλογυμνασμένο σώμα της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Αθηνά Οικονομάκου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR