counter

Αθηνά Οικονομάκου: Ο λόγος που δεν έκανε θέατρο μετά τη γέννηση των παιδιών της και ο Φίλιππος Μιχόπουλος

Αθηνά Οικονομάκου: Ο λόγος που δεν έκανε θέατρο μετά τη γέννηση των παιδιών της και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Αθηνά Οικονομάκου: Ο λόγος που δεν έκανε θέατρο μετά τη γέννηση των παιδιών της και ο Φίλιππος Μιχόπουλος

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά δες” βρέθηκε σήμερα Μεγάλο Σάββατο, η Αθηνά Οικονομάκου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Τζένη Θεωνά για τη μητρότητα και τον λόγο που δεν έκανε θέατρο μετά τη γέννηση των παιδιών της.

Δείτε επίσης! Αθηνά Οικονομάκου: Το no make up μακιγιάζ της είναι η λύση για τις ημέρες του Πάσχα

Όσα είπε η Αθηνά Οικονομάκου

«Τα πρώτα χρόνια με κράτησε μακριά από το θέατρο μια ψυχολογική πίεση, ένα άγχος που είχα, σκηνικό, σκηνικό φόβο, stage fright. Κι επειδή ζορίστηκα πολύ και δυσκολεύτηκα, αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο, επειδή αγαπάω και πάρα πολύ τη δουλειά. Σκέψου ότι ήμουν σε παραστάσεις που περνούσα υπέροχα.

Όλο αυτό ήταν ανυπόφορο, γιατί από τη μία ήμουν πανευτυχής με όλο αυτό που ζούσα, την παρέα που είχα, με την παράσταση, το ρόλο, την αποδοχή του κόσμου και από την άλλη, μέσα μου ένιωθα χαμένη στο διάστημα», εξομολογήθηκε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Ήταν μία αγωνία τεράστια που ήρθε και με έπνιξε. Αποφάσισα πως μέχρι να το λύσω με την ψυχοθεραπεία, θα αποφύγω να το κάνω. Έβλεπα τηλεφωνήματα που αφορούσαν θεατρική πρόταση και με έλουζε κρύος ιδρώτας», πρόσθεσε.

Για τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο δήλωσε: «Είμαστε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες με τον άντρα μου. Υπήρχε μία κοινή βάση, το ίδιο νόμισμα στις δύο διαφορετικές όψεις. Ο Φίλιππος δεν είναι υπέρ των ορίων και του προγράμματος. Εγώ είμαι εντελώς το αντίθετο.

Υπήρχε σύγκρουση και με τα παιδιά ειδικά. Με το πρώτο παιδί εγώ ήμουν παραπάνω πιεστική, του προγράμματος. Έχουμε έρθει ο ένας στο μέρος του άλλου, το θέλαμε πολύ, το παλέψαμε πολύ, το δουλέψαμε πολύ».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR