counter

Αθηνά Οικονομάκου: "Μπορεί σε έναν μήνα να χωρίσω..."

Αθηνά Οικονομάκου: "Μπορεί σε έναν μήνα να χωρίσω..."
Αθηνά Οικονομάκου: "Μπορεί σε έναν μήνα να χωρίσω..."

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου στην εφημερίδα Αγορά και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου στο μέλλον. Μάλιστα, τονίζει ότι η απόκτηση ενός παιδιού δεν προϋποθέτει απαραίτητα τον γάμο και επισημαίνει ότι θα μπορούσε να γίνει μαμά και χωρίς να πεντρευτεί.

Διαβάστε επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου εξολογείται: "Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στη δουλειά…"

Αλήθεια τώρα, έχεις βαρεθεί να σε ρωτάνε πότε θα παντρευτείς με τον Φίλιππο; Νιώθεις λίγο σαν την «Κυρία Κοκοβίκου»;

Είναι μια ερώτηση που πουλάει κι επειδή μπορεί να πω κάτι που να δώσει έναν δυνατό τίτλο μου την κάνουν συνέχεια. Δεν βαριέμαι να την απαντώ, απλά πια έχει γίνει λίγο ανούσια αυτή η ερώτηση μετά από τόσο καιρό. Για να μην πω ψέματα, ποιος ξέρει πότε θα του γίνει η πρόταση γάμου; Ή αν θα μείνει έγκυος και κατά πόσο μπορεί να μείνει έγκυος; Είμαι αρκετό καιρό με έναν άνθρωπο, περνάω πολύ ωραία κι εκτιμώ το επίπεδο και την ποιότητα αυτής της σχέσης. Το που θα καταλήξει δεν το γνωρίζει κανείς μας, μπορεί σε έναν μήνα να χωρίσω ή μπορεί να παντρευτώ. Κανείς μας δεν έχει ιδέα.

Πάντως όσοι σε ξέρουν λένε ότι θα όταν παντρευτείς δεν θα το καταλάβει κανείς μας…

Είναι κάτι που, όπως καταλαβαίνεις, δεν εξαρτάται από εμένα. Γενικότερα, εγώ βασίζομαι πολύ στον άνδρα και ο Φίλιππος είναι ένας χαρακτήρας που παίρνει από μόνος πρωτοβουλίες. Αυτό το κομμάτι του γάμου επομένως δεν μπορώ να το κανονίσω μόνη μου. Μεταξύ μας, ο γάμος δεν είναι κάτι που με τρελαίνει σαν ιδέα, δεν με εξιτάρει τρομερά…

Παιδί εκτός γάμου θα μπορούσες να κάνεις;

Ναι, θα έκανα παιδί εκτός γάμου. Δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο αυτό. Εφόσον γίνουν όλες οι απαραίτητες νομικές και τυπικές διαδικασίες που θα διασφαλίσουν το παιδί, εγώ δεν έχω πρόβλημα να το κάνω. Προσωπικά αν με ρωτάς, δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να προηγηθεί γάμος για να έρθει ένα παιδί. Δεν έχω τέτοιες αντιλήψεις.

Τι τύπος γυναίκα είσαι όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού σου;

Είμαι γατούλα κι ανδράκι ταυτόχρονα. Μπορεί να με δεις την μια στιγμή να νιαουρίζω και την άλλη να δεις αυτό το γλυκό πλασματάκι και να τρομάξεις με τον τρόπο που αντιδράει. Είναι πολύ δυναμική και διεκδικητική εκεί που πρέπει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR