counter

Αθηνά Οικονομάκου: Μιλά ανοιχτά για τις σχέσεις της και τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο

Αθηνά Οικονομάκου: Μιλά ανοιχτά για τις σχέσεις της και τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο
Αθηνά Οικονομάκου: Μιλά ανοιχτά για τις σχέσεις της και τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου, στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη και στην Πένυ Θωμοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο με τον οποίο είναι μαζί τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα η Αθηνά Οικονομάκου, είπε: "Η παρούσα σχέση μου είναι η πιο ολοκληρωμένη και ισορροπημένη που είχα ποτέ. Δεν είναι τυχαίο ότι κι εγώ πλέον μιλάω πιο άνετα για αυτά τα θέματα". ενώ πρόσθεσε για τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο. "Είναι ισορροπημένο και ψυχικά υγιές άτομο, με κάνει να νιώθω ασφαλής. Σαφώς και θέλω έναν άντρα προστατευτικό, γιατί αυτή είναι και η βασική μου ανάγκη. Έναν άντρα που θα μου βάλει μέτρο και όριο και θα παίρνει και πρωτοβουλίες"

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε επίσης για τις προηγούμενες σχέσεις της, αποκαλύπτοντας ότι τα βιώματα της παιδικής της ηλικίας καθρεφτίζοντας και στις ερωτικές της σχέσεις: "Γινόμουν υπερπροστατευτική, με αποτέλεσμα να ευνουχίζω τους άντρες, να παίρνω πρωτοβουλίες και ρόλους που δεν υπήρχε λόγος να πάρω. Κάπως έτσι βλέπεις φιλικά τον άλλο, αλλάζει ο τρόπος επικοινωνίας και η σχέση καταστρέφεται. Όταν έχεις το πάνω χέρι και αποφασίζεις για όλα, βλέπεις ξαφνικά τον άλλο είτε σαν γιο σου είτε σαν φίλο σου, που σημαίνει ότι έχει χαθεί το ερωτικό στοιχείο, που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της σχέσης. Επιπλέον, επειδή είχα βιώσει τον πόνο της εγκατάλειψης, καθώς ο μπαμπάς έφευγε συχνά, γινόμουν πολύ εκρηκτική στις σχέσεις μου, προκαλούσα τσακωμούς και εντάσεις για να νιώθω ξανά τον πόνο, που σε μένα ήταν οικείος και γνώριμος, ώστε να τον ξαναζήσω. Εννοώ με όλα αυτά ότι μπορεί να πήγαιναν όλα καλά στη σχέση κι εγώ έβρισκα αφορμές για να τσακωθώ. Τελικά, δεν χώριζα για ανούσιους λόγους, αλλά γιατί μια κατάσταση έφτανε σε τέλμα και δεν μπορούσε να προχωρήσει. Και όταν χώριζα –ακόμη κι αν το ήθελα– στενοχωριόμουν σαν να μην το ήθελα. Με τον τρόπο μου προκαλούσα τον άλλο να τελειώσει τη σχέση και να πει πρώτος “αντίο".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR