counter

Αθηνά Οικονομάκου: Η εξομολόγηση για τον Φίλιππο Μιχόπουλο & τα παιδιά τους! "Στο πρώτο δυσκολεύτηκα γιατί..."

Αθηνά Οικονομάκου: Η εξομολόγηση για τον Φίλιππο Μιχόπουλο & τα παιδιά τους! "Στο πρώτο δυσκολεύτηκα γιατί..."
Αθηνά Οικονομάκου: Η εξομολόγηση για τον Φίλιππο Μιχόπουλο & τα παιδιά τους! "Στο πρώτο δυσκολεύτηκα γιατί..."

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου το βράδυ της Τρίτης 10/10, η οποία και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς καταφέρνει να ισορροπεί την οικογενειακή και την επαγγελματική της ζωή, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τρίτο παιδί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Αθηνά Οικονομάκου: Όσα είπε για τον Φίλιππο Μιχόπουλο

«Με δύο παιδιά είναι τέλεια. Στο πρώτο επειδή δυσκολεύτηκα πολύ, είχα φόβο, ανασφάλεια και ενοχές, στο δεύτερο που τα είχα καταπολεμήσει όλα αυτά, βγήκε πιο αβίαστα, είναι πιο ξέγνοιαστο. Το μικρό βλέπει το μεγάλο και παίζουν μαζί», είπε και συνέχισε: «Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι από τις μαμάδες που λένε “ωχ παναγία μου δεύτερο παιδί, διπλή κούραση. Εμένα το δεύτερο παιδί δεν έχω καταλάβει πώς μεγάλωσε. Κύλησε πολύ ομαλά. Πλέον λείπω αρκετά από το σπίτι και η μικρή γκρινιάζει, ενώ ο γιος μου είναι πιο συγκρατημένος». 

Όσον αφορά στο θέμα της οικογένειας η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογήθηκε: «Δεν είχα προσχεδιάσει το θέμα της οικογένειας, έτυχε. Ήταν ο άνθρωπος που γνώρισα, ήμουν πολύ τυχερή και με την τροπή που πήρε η σχέση, νομίζω ήρθε γρήγορα, ήμουν πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι, γιατί ξέρω τι γίνεται γύρω μου, οπότε όλα ήρθαν ομαλά, ήρθε το πρώτο παιδί και όταν ένιωσα σίγουρη ήρθε και το δεύτερο». 

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι! Η ανάρτηση της ηθοποιού

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν θα ήθελε να αποκτήσει τρίτο παιδί, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Για να δούμε.  Τα τρία παιδιά είναι άλλη πίστα, αλλάζουν τα πρακτικά τα παιδιά όμως, είναι μια χαρά».

Κλείνοντας η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε και σε ένα ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή πριν από μερικούς μήνες: «Τον περασμένο Μάρτιο έσπασα το γόνατό μου στην μέση της παράστασης και δεν το κατάλαβα. Δεν κατάλαβα ότι είχα σπάσει τον μηνίσκο, το αποτελείωσα. Πήγα στον γιατρό, αλλά δεν χειρουργήθηκα, παραμένει σπασμένο». 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR