counter

Αθηνά Οικονομάκου: Η εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Αθηνά Οικονομάκου: Η εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού
Αθηνά Οικονομάκου: Η εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Καλεσμένη στο «Πρωινό» βρέθηκε την Τετάρτη η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην θεατρική της επιστροφή μέσα από την πολυαναμενόμενη παράσταση, «Η Τρελή του Σαγιό», στο Θέατρο Παλλάς. Παράλληλα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και το ενδεχόμενο να κάνουν τρίτο παιδί.

«Προσπαθώ να διατηρήσω τον γάμο μου όπως πρέπει, να μη χαθεί όλο αυτό που είχαμε με τον Φίλιππο όταν γνωριστήκαμε. Η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο με τα παιδιά, αλλάζει τελείως η συνθήκη του ζευγαριού. Προσπαθούμε πολύ να κρατάμε τη φλόγα δυνατή. Όσο μπορούμε πάμε ταξίδια οι δύο μας. Πάμε για ένα φαγητό, ένα ποτό, συζητάμε. Τα παιδιά είναι 4,5 ο μεγάλος και 16 μηνών η μικρή. Είναι πολύ μικρά, το δεύτερο παιδί το έζησα πιο cool, βλέπω ότι τα δεύτερα παιδιά βγαίνουν πιο δυναμικά. Αυτό βλέπω. Στην παρούσα φάση δεν σκεφτόμαστε τρίτο παιδί. Εάν στο μέλλον προκύψει, θα δούμε, δεν είμαστε αρνητικοί. Αλλά στην παρούσα φάση τα παιδιά είναι μικρά για να σκεφτόμαστε το τρίτο, δεν είμαι έτοιμη γι' αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Σχετικά με την εγκυμοσύνη της φίλης και συνεργάτιδάς της, Μαίρης Συνατσάκη, η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογήθηκε: «Είναι πολύ καλά, είναι πολύ χαρούμενη, το ήθελε πολύ, το περιμένει πως και πως. Είναι ευτυχισμένη. Δεν έχει πει το φύλο. Εγώ το γνωρίζω οπότε θα πει η ίδια όταν θέλει να το ανακοινώσει. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Δε θα το βαφτίσω εγώ, νομίζω θα το βαφτίσει η Ντορέττα. Πάει τιμής ένεκεν. Εγώ είμαι πιο πρόσφατη φίλη. Η εταιρεία μας πάει πολύ καλά».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR