counter

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει τη 10 ημερών κόρη της

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει τη 10 ημερών κόρη της
Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει τη 10 ημερών κόρη της

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, οι οποίοι πριν από δέκα ημέρες ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η ηθοποιός γέννησε στις 9 Ιουνίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι και δέκα ημέρες μετά, δημοσίευσε στα instastories μια τρυφερή φωτογραφία με την πατούσα της κορούλας της, δείχνοντας μας έτσι πόσο ξετρελαμένη είναι με το δεύτερο παιδί της.

«My view is better than yours (η θέα μου είναι καλύτερη από τη δική σου)» έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους, περισσότερες λεπτομέρειες για τη γέννηση της κόρης της.

«Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε καλά. Εγώ είμαι καλά. Πολύ άυπνη, αλλά πολύ καλά. Βλέπω τα μηνύματά σας και θέλω να απαντήσω σε πολύ σημαντικές ερωτήσεις στα γρήγορα. Γέννησα φυσιολογικά, είχα πάρει 17-18 κιλά. Έχω χάσει ήδη τα 7-8 κιλά. Η κοιλιά μου μάζεψε αμέσως μόνη της. Επειδή μου γράφετε όλες τι φοράω για να μαζέψει, δεν το γνωρίζω. Υπάρχει κάτι που μπορώ να βάζω για να την κρατάει, που είναι ειδικό για λεχώνες; Εύχομαι με το καλό σε όλες τις μανούλες που γεννάνε αυτές τις μέρες. Εύχομαι με κανένα πόνο, γιατί εγώ σχεδόν το έζησα με κανένα πόνο και υπάρχει. Σας το εύχομαι είχε πει η Αθηνά Οικονομάκου σε βίντεο που ανέβασε στα istastories.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR