counter

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό
Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό

Την Κυριακή 20 Ιουνίου, 11 ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, που ήρθε στον κόσμο στις 9 Ιουνίου, η Αθηνά Οικονομάκου εμβολιάστηκε για τον κορονοϊό.

Το πρωί της Δευτέρας 12 Ιουλίου η ηθοποιός έκανε τη δεύτερη δόση και πλέον ανήκει στους πλήρως εμβολιασμένους. Η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποκάλυψε ποιο εμβόλιο έκανε, ωστόσο από τη διαφορά στις ημέρες των δύο δόσεων καταλαβαίνουμε πως έκανε το εμβόλιο της Pfizer.

Η γνωστή ηθοποιός είχε άλλωστε εκφράσει δημόσια την επιθυμία της να εμβολιαστεί και λίγες ημέρες πριν τη γέννηση της κόρης της, με την ίδια να απαντάει μετά από σχετική ερώτηση follwers: «Δεν πρόλαβα να το κάνω το προηγούμενο διάστημα και τώρα δεν έχει νόημα να το κάνω αυτές τις μέρες, μιας και γεννάω. Θα το κάνω με το που γεννήσω, όσο πιο άμεσα γίνεται. Όσο για το θέμα επικινδυνότητας, δεν είμαι ειδήμων να απαντήσω, ωστόσο νομίζω ότι ναι, είμαστε σε ομάδα υψηλού κινδύνου, αλλά από τα λίγα που έχω ερευνήσει και έχω ρωτήσει τον γιατρό μου, συνήθως οι εγκυούλες το περνάνε ελαφριά».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR