counter

Αθηνά Οικονομάκου: "Είμαι έτοιμη και θα ήθελα να έρθει ένα δεύτερο παιδάκι"

Αθηνά Οικονομάκου: "Είμαι έτοιμη και θα ήθελα να έρθει ένα δεύτερο παιδάκι"
Αθηνά Οικονομάκου: "Είμαι έτοιμη και θα ήθελα να έρθει ένα δεύτερο παιδάκι"

Στο περιοδικό MYtv και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία της να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα σου μέχρι σήμερα;

Είμαι ένα κορίτσι από την επαρχία που ανέβηκα μόνη μου στην Αθήνα, χωρίς να έχω γνωστούς, φίλους, ή συγγενείς στον καλλιτεχνικό χώρο, χωρίς να είμαι πλουσιοκόριτσο και έχω πετύχει πολλούς από τους στόχους μου. Μάλιστα, σε μια δουλειά, όπως αυτή του ηθοποιού, που ξεκίνησα σε μια δύσκολη περίοδο. Επίσης, έχω ανοίξει δύο επιχειρήσεις στις οποίες είμαι από πάνω, τις πονάω, ασχολούμαι και δουλεύω σκληρά. Όλα αυτά στηριζόμενη μόνο στα δικά μου πόδια και στις δικές μου πλάτες. Από εκεί και πέρα, έχω δημιουργήσει τη δική μου οικογένεια και το παιδί μου είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα μου. Ο δυναμισμός, η πίστη και η αισιοδοξία μου με έχουν κάνει να είμαι ευτυχισμένη με τη ζωή που έχω, μιας και όλα είναι δικές μου επιλογές και κατορθώματα.

Τώρα που ο Μάξιμος είναι δυόμιση ετών, είσαι έτοιμη να κάνεις δεύτερο παιδάκι;

Ο Μάξιμος πλέον έχει μεγαλώσει και είναι σε μια καλή ηλικία όπου, ναι, είμαι έτοιμη και θα ήθελα να έρθει ένα δεύτερο παιδάκι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR