counter

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο άνδρας που της έδωσε τον πρώτο της ρόλο στη τηλεόραση

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο άνδρας που της έδωσε τον πρώτο της ρόλο στη τηλεόραση
Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο άνδρας που της έδωσε τον πρώτο της ρόλο στη τηλεόραση

Η διάσημη ηθοποιός ζει  κάθε στιγμή της ζωής της.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η Αθηνά Οικονομάκου τόνισε πως μέσα σε μια δύσκολη οικονομική κρίση, όπου η ανεργία στην Ελλάδα έχει χτυπήσει κόκκινο, η ίδια καλείται να εργαστεί και να αντεπεξέλθει σε ωράριο και φόρτο που αντιστοιχούν σε δεκαπέντε ανθρώπους.

“Δυστυχώς στην εποχή μας η κατάσταση έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε οι μισοί α δουλεύουν εξαντλητικά όσο δυο και τρεις άνθρωποι, για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στις δουλειές τους, και οι άλλοι μισοί να είναι άνεργοι. Εγώ λοιπόν επειδή δουλεύω καθημερινά για δεκαπέντε ανθρώπους, επειδή προσπαθώ να τα βγάζω πέρα με πολλά πράγματα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί και επειδή έχω τρομερή πίεση και άγχος, έχω επιλέξει να απολαμβάνω ένα ταξίδι τις περιόδους που μπορώ”.

Η Αθηνά Οικονομάκου, ακολούθησε το όνειρο της, την υποκριτική, αφήνοντας πίσω το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εκτιμά τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο δρόμο της και τη βοήθησαν στα πρώτα της βήματα, αλλά νιώθει ότι δεν έχει επηρεαστεί από κάποιον.

“Χρωστάω πολλά στο Χάρη Ρώμα που με πήρε στην πρώτη σειρά όπου έπαιξα επιλέγοντάς με ανάμεσα σε 800 κοπέλες που είχαν κάνει οντισιόν. Χρωστάω επίσης πολλά στο Δημήτρη Αρβανίτη, ο οποίος είχε επιμείνει ότι έπρεπε να έχω τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη “Ζωή της άλλης”, παρότι από το κανάλι δεν συμφωνούσαν, γιατί ακόμα δεν είχα κάνει τίποτα”.

Ο Χάρης Ρώμας σε βραδινή του έξοδο

            

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR