counter

Αθηνά Οικονομάκου: "Αυτό που φαίνεται μέσα από το Instagram, δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Μπορεί να με βλέπει κάποιος…"

Αθηνά Οικονομάκου: "Αυτό που φαίνεται μέσα από το Instagram, δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Μπορεί να με βλέπει κάποιος…"
Αθηνά Οικονομάκου: "Αυτό που φαίνεται μέσα από το Instagram, δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Μπορεί να με βλέπει κάποιος…"

Η Αθηνά Οικονομάκου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TV κους κους και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε μετά την εγκυμοσύνη, αλλά και την ενασχόλησή της με το Instagram.

«Είναι θέμα ανθρώπου, στην περίπτωση μου βέβαια είναι και θέμα δουλειάς. Δεν σημαίνει ότι στο συγκεκριμένο επάγγελμα δεν βλέπουμε γυναίκες να αλλάζουν μετά από μία εγκυμοσύνη, όμως αναγκαζόμαστε λίγο πιο γρήγορα συνήθως να επανέλθουμε. Το έχεις περισσότερη ανάγκη κι εσύ, αισθάνεσαι ότι το απαιτεί και η δουλειά σου. Δεν είναι ότι θα γυρίσεις σε ένα γραφείο, όπου και να έχεις τα δέκα έξτρα κιλά της εγκυμοσύνης δεν πειράζει κανέναν. Εγώ έπρεπε να γυρίσω στη σειρά και έπρεπε να είμαι όπως πριν, Σαφέστατα, δεν είναι εύκολο και σ' το λέω εγώ, που είχα πάρει αρκετά κιλά.

Ευτυχώς, δεν προσπάθησα να τα χάσω, είναι θέμα μεταβολισμού το ότι επανήλθα σύντομα. Να πω, όμως, ότι αυτό αφορά στην εξωτερική εμφάνιση. Όταν πρέπει να συνδυάσεις μητρότητα, επαγγελματικά θέματα, γυναικεία υπόσταση, το πράγμα γίνεται πολύ δύσκολο.

Αυτό που φαίνεται μέσα από το Instagram, δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Μπορεί να με βλέπει κάποιος να ανεβάζω λαμπερές φωτογραφίες, βαμμένη και ντυμένη, κι εγώ να είμαι στο σπίτι τρεις συνεχόμενες μέρες με πιτζάμες και να μην έχω προλάβει ούτε τα μαλλιά μου να λούσω. Προσπαθώ, όμως! Προσπαθώ να παραμένω γυναίκα, να νιώθω ωραία με τον εαυτό μου, να είμαι εντάξει με το ρόλο μου, να αρέσω στον άντρα μου. Καταλαβαίνω απόλυτα λοιπόν, τις γυναίκες που αναρωτιούνται, βλέποντας τις εικόνες μου στο Instagram, πώς γίνεται να είμαι τόσο λαμπερή» ανέφερε η ηθοποιός.

Όσο για το αν υπάρχει κάποιο μυστικό; Η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε: «Όχι, δεν υπάρχει. Προσωπικά, έχω μάθει να δουλεύω σε τρελούς ρυθμούς και αυτή την περίοδο δουλεύω με ακόμη πιο τρελές ταχύτητες, γιατί δεν θέλω να λείπω και πολλές ώρες από το μωρό μου. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα κάνω πολύ πιο γρήγορα, σε μία μέρα μπορεί να κάνω πράγματα που ένας άνθρωπος με φυσιολογικούς ρυθμούς χρειάζεται μία εβδομάδα για να τα φέρει εις πέρας. Οι ρυθμοί μου είναι τρομακτικοί, δεν μπορεί να τους ακολουθήσει κανείς. Έχω φτάσει σε σημείο να κάνω πέντε πράγματα ταυτόχρονα».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR