counter

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτή ήταν η πρώτη λέξη που είπε ο γιος της, Μάξιμος

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτή ήταν η πρώτη λέξη που είπε ο γιος της, Μάξιμος
Αθηνά Οικονομάκου: Αυτή ήταν η πρώτη λέξη που είπε ο γιος της, Μάξιμος

Στις ερωτήσεις των χιλιάδων followers της στο Instagram απάντησε πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είχε διάθεση για αποκαλύψεις.

Η γνωστή ηθοποιός, ανάμεσα στις πολλές ερωτήσεις που δέχθηκε, απάντησε και στο ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπε ο ενός έτους γιος της.

Η πρώτη λέξη που είπε λοιπόν ο μικρός Μάξιμος ήταν: «μπαμπάς».

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει φυσικά τεράστια αδυναμία στον γιο της, ενώ σε παλιότερη συνέντευξη είχε δηλώσει για τη μητρότητα: «Είναι πολύ δύσκολος ο πρώτος καιρός με το παιδί. Δεν έχει σχέση με τις εικόνες της διαφήμισης. Και είναι δική μας δουλειά να δώσουμε στον άντρα μας με ψυχραιμία να καταλάβει τι μας συμβαίνει και να ζητήσουμε βοήθεια. Κανένας άντρας δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί εσύ μπορεί να μη χαίρεσαι.

Εγώ, επειδή δεν δυσκολεύτηκα καθόλου στην εγκυμοσύνη, τα βρήκα σκούρα όταν γεννήθηκε ο Μάξιμος. Δεν πέρασα κατάθλιψη, αλλά υπήρχαν στιγμές που ήμουν σε απόγνωση από την κούραση, την αϋπνία, την αγωνία, το άγχος, τις ευθύνες, το άγνωστο, τις ορμόνες… Αν ο σύντροφός σου δεν είναι δίπλα σου να σε στηρίξει, αλλά κάθεται απέναντί σου και σε κρίνει, σε διέλυσε. Ευτυχώς, ο Φίλιππος ήταν απίστευτα υποστηρικτικός».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR