counter

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί εν μέσω καραντίνας

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί εν μέσω καραντίνας
Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί εν μέσω καραντίνας

Η Αθηνά Οικονομάκου αυτό διάστημα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, παραμένει στο σπίτι της, μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους, Μάξιμο.

Η γνωστή ηθοποιός έχει περισσότερο χρόνο να περνάει με την αγαπημένη της οικογένεια στην κατοικία τους, καθώς τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» που πρωταγωνιστεί, έχουν διακοπεί προσωρινά.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου είναι λάτρης των social media και έχει αναπτύξει μια πολύ καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε Q&A και απάντησε στις απορίες των followers της σχετικά με τη ζωή της.

Χαρακτηριστικό είναι, πως οι περισσότεροι θέλησαν να μάθουν τη γυμναστική που κάνει εν μέσω καραντίνας.

Στην ερώτηση: «Πόσες φορές την εβδομάδα κάνεις γυμναστική;», η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε: «Είχα να κάνω κανονικά γυμναστική από πριν μείνω έγκυος! Ξεκίνησα όμως δυναμικά εν μέσω καραντίνας και έκανα 6 προπονήσεις μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Το χω πάρει ζεστά η αλήθεια είναι και για πρώτη φορά έχω χρόνο..για να δούμε»

Η δεύτερη ερώτηση που δέχτηκε ήταν: «Πόσο γυμνάζεσαι κάθε μέρα;», με την ηθοποιό να λέει: «Περίπου 30 – 45’. Ούτε αντέχω, ούτε προλαβαίνω για παραπάνω».

Ενώ στο τέλος ρωτήθηκε: «Τι γυμναστική κάνεις;», η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Ότι θυμάμαι από κάποτε που έκανα γυμναστική..Πιλάτες ουσιαστικά και το συνδυάζω με indoor ή outdoor ποδήλατο αναλόγως!».

Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR