counter

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στη νεογέννητη κόρη της

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στη νεογέννητη κόρη της
Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στη νεογέννητη κόρη της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν το τελευταίο διάστημα η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, αφού έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Η όμορφη ηθοποιός πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο συμπλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού, το οποίο έχει αποκτήσει ένα ακόμα παιδάκι, τον τριών ετών, Μάξιμο.

Η μικρή έχει ξετρελάνει την Αθηνά Οικονομάκου και συχνά μοιράζεται στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητας της με την κορούλα της. Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής η ηθοποιός φωτογράφισε το χέρι της μικρής και αποκάλυψε πως θα την ονομάσει

Το ζευγάρι, λοιπόν, αποφάσισε να δώσει στη μικρή το όνομα Sienna, ένα όνομα που όπως είχε αποκαλύψει η Αθηνά Οικονομάκου πριν λίγο καιρό άρεσε τόσο στην ίδια τόσο και στον σύζυγός της.

"Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω. Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου", είχε γραψει λίγο καιρό πριν γεννήσει στο Instagram. 

«Γεια σου κόσμε! Να σας συστηθώ! Με λένε Σιέννα και νομίζω ότι θα τα πάμε τέλεια» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της Αθήνας Οικονομάκου:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR