counter

Αθηνά New York: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά λεπτομέρειες του χωρισμού της με τον Αλέξη Παππά

Αθηνά New York: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά λεπτομέρειες του χωρισμού της με τον Αλέξη Παππά
Αθηνά New York: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά λεπτομέρειες του χωρισμού της με τον Αλέξη Παππά

Η Αθηνά New York μέσα από τον κανάλι της στο You tube απάντησε πρώτη φορά δημόσια για τον χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά εξηγώντας την δική της οπτική γωνία και θέση.

Μετά λοιπόν τις δηλώσεις του Αλέξη Παππά στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ένιωσε ακόμα πιο έντονα την επιθυμία να τοποθετηθεί και να πει την δική της αλήθεια.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο όσα είχε δηλώσει ο Αλέξης Παππάς στην Κατερίνα Καινούγιου: «Με την Αθηνά προσπαθήσαμε να τα βρούμε και να δούμε κοινά σημεία επαφής, αλλά τελικά η απόσταση έδειξε πως δε μπορούμε να είμαστε μαζί. Προσπαθήσαμε και οι δύο. Στα ταξίδια και τις αποστάσεις είμαι σίγουρα αλλεργικός. Δε ξέρω αν είμαι στη φέτα… Μιλήσαμε με την Αθηνά, τα λέγαμε τακτικά, αλλά είπαμε από κοινού ότι μας πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας. Η δραστηριότατα η επαγγελματική της Αθηνάς είναι στην Αμερική και η δικιά μου εδώ. Να θυμίσω πως η Αθηνά ήταν αυτή που έλεγε πως θα μείνει στην Ελλάδα».

«Θα έκανα τα πάντα για τον άνθρωπο που αγαπώ. Είμαι Αμερικάνος πολίτης, δεν μπορούσα να καθίσω στην Ελλάδα. Με απέλασαν, ξέρεις αυτή την έννοια; Είχα μια ιδέα, να κρυφτώ στο σπίτι του Αλέξη, αλήθεια είναι αυτό. Αν κρυβόμουν στο σπίτι ποιος θα ήξερε ότι ήμουν εκεί; Αλλά επειδή όλη η Ελλάδα ξέρει ποια είμαι, ήξερα ότι αν δεν φύγω θα πάω φυλακή. Δεν έχω πρόβλημα να πάω φυλακή αλλά είναι μ@@@@ια να πάω φυλακή γιατί δεν θα μπορώ να είμαι με τον Αλέξη. Έχω αμερικάνικο διαβατήριο και αυτό δεν με άφησε να μείνω άλλο, ήμουν στην Ελλάδα από τον Ιούνιο. Ξέρεις πόσο αγάπησα τον Αλέξη, πόσο ερωτεύτηκα φουλ… Όλοι τον ξέρουν» δήλωσε αρχικά η Αθηνά New York.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έκανα τα πάντα για να μείνω στην Ελλάδα, δεν έχεις ιδέα πόσο σκληρά προσπάθησα. Πήγε σε άπειρους δικηγόρους. Προσπάθησα να μείνω στην Ελλάδα με την ψυχή και την καρδιά μου αλλά δεν μπορούσα γιατί έτσι είναι. Έληξε η βίζα μου…».

Μάλιστα, η Αθηνά New York τόνισε πως δεν είναι μαζί αλλά αυτό δεν τον καθιστά κακό άνθρωπο.

«Δεν ξέρω αν θέλω να σας πω ακόμα, θα σας το πω μια μέρα όμως…» απάντησε σε διαδικτυακό της φίλο που την ρώτησε αν είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αλέξη Παππά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR