counter

Αθηνά Μαξίμου – Αιμίλιος Χειλάκης: Μιλούν για την «κρίση των 40»

Αθηνά Μαξίμου – Αιμίλιος Χειλάκης: Μιλούν για την «κρίση των 40»
Αθηνά Μαξίμου – Αιμίλιος Χειλάκης: Μιλούν για την «κρίση των 40»

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ενώ επιλέγουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας μόνο με τη δουλειά τους. Οι δύο ηθοποιοί έδωσαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό «People» και τη Φανή Πλατσατούρα, με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία του έργου «Όνειρο καλοκαιρινής νυχτός» του Σαίξπηρ.

Στην περίπτωσή σας, πότε νιώσατε να «πατάτε» υποκριτικά στα πόδια σας;
Αθηνά: Εμένα μου συνέβη μετά τα 40 αυτό. Νομίζω ότι αν ένας ηθοποιός πει πριν από τα 40 «Είμαι καλός», κάτι δεν πάει καλά. Κάποια έπαρση έχει παίξει.
Αιμίλιος: Εγώ θα σου πω ότι η κρίση των 40 είναι συνήθως η κρίση της διαχείρισης του πένθους σου. Πρώτο πένθος: Συνειδητοποιείς ότι κάποια στιγμή θα πεθάνεις. Σκέφτεσαι «Έχω φτάσει στο μέσο του βίου μου». Επίσης, εκεί κοντά στα 40, αρχίζουν να «φεύγουν» δικοί σου άνθρωποι, συγγενείς που περιμένεις και φίλοι που «φεύγουν» ξαφνικά. Ο ηθοποιός γίνεται καλύτερος όταν μάθει να διαχειρίζεται το συλλογικό πένθος.
Αθηνά: Εγώ πιστεύω ότι αυτό που λέμε «κρίση των 40» είναι η μετάβαση από τον ανήλικα στον ενήλικα. Μέχρι τότε μαζεύεις πληροφορίες, νομίζεις ότι ξέρεις τη ζωή και πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι, αλλά τελικά από αυτή τη διαχείριση του πένθους που είπε ο Αιμίλιος ενηλικιώνεσαι.
Αιμίλιος: Κι η ευθύνη μας ως ηθοποιοί είναι την ώρα που βλέπεις κάτι να σου πούμε την ιστορία του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR