counter

α) Έφαγε πολύ κοτόπουλο β) Κάνει θαύματα ο κορσές γ) Έκανε πλαστική στήθους

α) Έφαγε πολύ κοτόπουλο β) Κάνει θαύματα ο κορσές 
γ) Έκανε πλαστική στήθους
α) Έφαγε πολύ κοτόπουλο β) Κάνει θαύματα ο κορσές γ) Έκανε πλαστική στήθους

Η Ellie Goulding πάντα διέθετε αρκετά εντυπωσιακή σιλούετα ωστόσο δεν θα μπορούσε να την αποκαλέσει κανείς αυτό που θα λέγαμε με καμπύλες. Στη τελευταία της εμφάνιση στα Cosmopolitan Women of the Year Awards αυτό, όπως βλέπετε και μόνοι σας, έχει αλλάξει. Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου η Ellie Goulding βραβεύτηκε στα Cosmopolitan Women of the Year Awards, ως η τραγουδίστρια της χρονιάς για το 2013.

Για το event αυτό η Ellie Goulding επέλεξε ένα πολύ σικάτο outfit. Συνδύασε την τάση της χρονιάς με maxi ψηλόμεση φούστα, που τόνιζε την στενή της μέση, από βελούδο σε μαύρο χρώμα. Από πάνω φόρεσε έναν πολύ στενό άσπρο κορσέ ο οποίος τόνιζε πολύ το μπούστο της. Στη μέση φορούσε μια γκρι σατέν κορδέλα η οποία έδινε ένα πιο σινιέ ύφος στο όλο outfit. To σύνολο της ολοκλήρωνε με μαύρα peep toe ankle boots, με τακούνι στιλέτο.

Καλόγουστο το outfit σου Ellie Goulding, δεν θα μπορούσε κανείς να πει το αντίθετο, αλλά αυτός ο κορσές παραείναι αποκαλυπτικός και τονίζει ιδιαίτερα το μπούστο σου. Η Ellie Goulding, μέχρι πρότινος δεν είχε καθόλου στήθος και πλέον απ’ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες αυτό το σημείο δείχνει πληθωρικότατο. Τα τινά είναι τρία: είτε η Ellie Goulding επιδόθηκε στην κατανάλωση κοτόπουλου, είτε ανακάλυψε τον μαγικό κορσέ που θα μπορούσε να επιλύσει το πρόβλημα κάθε γυναίκας είτε απλά ανακάλυψε έναν πάρα πολύ καλό πλαστικό χειρούργο. Με το τσουβάλι υπάρχουν άλλωστε στο Hollywood... Το αφήνουμε στην κρίση σας!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR