counter

Θύμα χάκερ στο Instagram πρωταγωνιστής του “Τατουάζ”

Θύμα χάκερ στο Instagram πρωταγωνιστής του “Τατουάζ”
Θύμα χάκερ στο Instagram πρωταγωνιστής του “Τατουάζ”

Πολλοί είναι οι επώνυμοι από την ελληνική showbiz, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα πέφτουν θύματα χάκερ στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Ανάμεσα τους και ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Τατουάζ», Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός το βράδυ της Τρίτης δέχτηκε παραβίαση από αγνώστους στον λογαριασμό του, χάνοντας έτσι τους κωδικούς πρόσβασης.

Αφού επικοινώνησε με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κατάφερε να αποκτήσει ξανά πίσω το προφίλ του και έκανε μία σχετική ανάρτηση εξιστορώντας στους διαδικτυακούς του φίλους με ένα μακροσκελές κείμενο την περιπέτεια που βίωσε.

«Χθες βρέθηκα αντιμέτωπος με επίθεση hacker στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Μετά από επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες ανάκτησης κωδικών, αντιλήφθηκα ότι αδυνατώ να επανακτήσω το λογαριασμό μου και αυτό που έκανα στη ουσία είναι να στέλνω στο hacker τους νέους κωδικούς με αποτέλεσμα εκείνος να με μπλοκάρει ξανά και ξανά. Επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος @cyberalert.grη οποία από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας στάθηκε δίπλα μου. Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλη την ομάδα της Δίωξης, γιατί το να χάσεις ένα προφίλ σε μία σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι το λιγότερο, το ζήτημα είναι να μη χάσεις την προσωπική σου ηρεμία.»

 

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR