counter

Θύμα ληστείας ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου

Θύμα ληστείας ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου
Θύμα ληστείας ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου

Σάκης Αρσενίου

Θύμα ληστείας έπεσε ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου. Ο Σάκης Αρσενίου βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξή όταν επιστρέφοντας στο σπίτι του διαπίστωσε πως τον είχαν ληστέψει.

Ο Σάκης Αρσενίου, για καλή του τύχη, εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στο σπίτι του αλλά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό. Όταν ο τραγουδιστής επέστρεψε στο σπίτι του στο Βύρωνα και είδε την πόρτα του παραβιασμένη κατάλαβε από την πρώτη στιγμή, πως την ώρα που απουσίαζε είχε "απρόσκλητους επισκέπτες".

Οι ληστές στην προσπάθεια τους να βρουν αντικείμενα αξίας έψαξαν εξονυχιστικά το κάθε δωμάτιο και τα προσωπικά του αντικείμενα και έκαναν το σπίτι του τραγουδιστή άνω κάτω. Ο Σάκης Αρσενίου όταν είδε τι άφησαν πίσω τους οι διαρρήκτες σοκαρίστηκε και κάλεσε αμέσως της αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ληστές απέσπασαν από το σπίτι του τραγουδιστή κοσμήματα και ρολόγια, ένα iphone, κάποια μετρητά και αντικείμενα αξίας που η συνολική τους αξία φτάνει τα 10.000 ευρώ. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR