counter

Θύμα κλοπής συνεργάτης της Ελένης Τσολάκη

Θύμα κλοπής συνεργάτης της Ελένης Τσολάκη
Θύμα κλοπής συνεργάτης της Ελένης Τσολάκη

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την πρεμιέρα της καθημερινής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο Open.

Η παρουσιάστρια θα καλημερίζει τους τηλεθεατές και μαζί με τους συνεργάτες της θα τους ενημερώνει και θα τους ψυχαγωγεί.

Στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη τη νέα σεζόν θα βρίσκονται ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Μηλιόγλου, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ο Δημήτρης Σαράντος, αλλά και ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε επίσης! Ελένη Τσολάκη: Το χρώμα που έκανε στα νύχια της "σαρώνει" στις τάσεις για Φθινόπωρο​

Να σημειωθεί, πως ο Δημήτρης Μηλιόγλου βρισκόταν μαζί με την Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή της το Σαββατοκύριακο, ενώ ο Δημήτρης Σαράντος είναι ο μόνος που συνεχίζει στο καθημερινό, καθώς βρισκόταν στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα” με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Έκλεψαν το κινητό του Δημήτρη Σαράντου

Χθες, ο Δημήτρης Σαράντος ενημέρωσε με μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως έπεσε θύμα κλοπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR, ο Δημήτρης Σαράντος βρισκόταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου και άγνωστος τη στιγμή που του ζήτησε χρήματα, του απέσπασε το κινητό, το οποίο είχε στη θέση του συνοδηγού.

Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός στη συνέχεια μετέβη σε αστυνομικό τμήμα και προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

«FYI. Μου έκλεψαν σήμερα το πρωί το κινητό..σε περίπτωση που δεν μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου», έγραψε ο Δημήτρης Σαράντος.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @elenitsolaki

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR