counter

Θύμα κλοπής η Πόπη Τσαπανίδου: Της έσπασαν το αυτοκίνητο

Θύμα κλοπής έπεσε η Πόπη Τσαπανίδου, καθώς ληστές τής έσπασαν το αμάξι και πήραν ό,τι είχε στο εσωτερικό του. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η παρουσιάστρια, η οποία ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες και video μέσα από το αυτοκίνητο, ενώ, όπως φαίνεται, δεν έχασε το χιούμορ της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου:

«Το να πέφτεις θύμα κλοπής είναι άγρια αίσθηση. Νοιώθεις απροστάτευτος και ανακαλύπτεις πόσο βαθιές ρίζες μπορεί να έχει ο φόβος. 

Είχα την ατυχία να βρω το αυτοκίνητο μου παραβιασμένο. Κάποιοι είχαν σπάσει ένα μικρό παράθυρο, άνοιξαν την πόρτα, το έκαναν φύλο και φτερό -έβγαλαν ακόμα και τα πατάκια- και φυσικά αφαίρεσαν ότι υπήρχε στο εσωτερικό. Τα πάντα. Ακόμη και το τελευταίο καλώδιο από φορτιστή. Το έγδαραν το έσπασαν... Εγώ που καμαρώνω να λέω πως αντιμετωπίζω με ψυχραιμία τα πάντα... σοκαρίστηκα στη θέα του.

Μόλις είχα επιστρέψει από μια ωραία έξοδο με φίλους και έπεσα πάνω σε ένα βίαιο γεγονός που συνέβη σε εμένα την ίδια!  Ξέρω πολύ καλά πως πολλοί από εσάς είχατε την ίδια και χειρότερη εμπειρία κάποια στιγμή στη ζωή σας». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR