counter

Θρίλερ με το θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη: “Μου είπε ότι χρωστούσε χρήματα…”

Θρίλερ με το θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη: “Μου είπε ότι χρωστούσε χρήματα…”
Θρίλερ με το θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη: “Μου είπε ότι χρωστούσε χρήματα…”

Σοκ και θλίψη  στο χώρο του αθλητισμού προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Νίκου Τσουμάνη.

Ο  31χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, εντοπίστηκε νεκρός στο αμάξι του το πρωί της Τρίτης στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά. Ο ίδιος ήταν δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως, tire up, στον λαιμό του.

Από ασφυξία Σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής, ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη προήλθε από ασφυξία.

Αναμένεται ωστόσο να ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής, η οποία και θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γι αυτόν τον τραγικό θάνατο είναι ολοένα και περισσότερα.

Οι μαρτυρίες ανθρώπων που τον έζησαν στην εκπομπή “Live News” κάνουν λόγο για ψυχολογικά προβλήματα που επιδεινώθηκαν το τελευταίο διάστημα. Αν κι αρχικά το σκηνικό παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια, η έρευνα από το μεσημέρι οδηγεί στο ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega το τελευταίο διάστημα τα οικονομικά προβλήματα και ένας τραυματισμός φαίνεται πως είχαν επιβαρύνει την ψυχική του κατάσταση. Ο 30χρονος που παλιότερα είχε αγωνιστεί στον Άρη και την Ξάνθη, έδινε μάχη με την κατάθλιψη και τα λόγια φίλων και συγγενών μπορεί να ήταν απαραίτητα, αλλά όχι αρκετά για να τον βγάλουν από το σκοτεινό τούνελ της ζωής του.

Όπως αναφέρει φίλος του στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, φαίνεται πως χρωστούσε χρήματα στον πεθερό του.

Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων οφίλος του ποδοσφαιριστή και πρώην γενικός αρχηγός του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης: «Όλα καλά, μαύρη ημέρα σήμερα. Είχαμε μία επαφή την Παρασκευή, στις 5.30 η ώρα. Τον Νίκο κατά περιόδους μου ζητούσε κάποιες οικονομικές ενισχύσεις, του έδινα κάποια χρήματα, μου τα επέστρεφε, την Παρασκευή μου έκανε ένα τηλέφωνο και μόλις είχα επιστρέψει από το νοσοκομείο. Του λέω Νίκο, τι πρόβλημα έχουμε; μου λέει “Γρηγόρη χρωστάω στον πεθερό μου 24.000. Του λέω θα το αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αν είναι οικονομικό…”».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR