counter

Θρίλερ με τα νέα στοιχεία στην υπόθεση Παντελίδη

Θρίλερ με τα νέα στοιχεία στην υπόθεση Παντελίδη
Θρίλερ με τα νέα στοιχεία στην υπόθεση Παντελίδη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση Παντελίδη. Μετά τις δηλώσεις των τριών ιατροδικαστών που η οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη όρισε ως τεχνικούς συμβούλους και συνηγορούν με την άποψη ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν ο οδηγός του οχήματος που παρεκτράπη, αφαιρώντας τη ζωή του τραγουδιστή, νέα στοιχεία προστίθενται για να ενισχύσουν αυτήν την εκδοχή.

 
Το ένα στοιχείο αφορά στο κλειδί του τζιπ του μοιραίου δυστυχήματος το οποίο δεν βρέθηκε στη μίζα του αυτοκινήτου αλλά πεταμένο δέκα μέτρα μακριά. Αναπάντητο μένει, λοιπόν, το ερώτημα ποιος πέταξε το κλειδί και γιατί αφού στις καταθέσεις τόσο των ανθρώπων της Πυροσβεστικής όσο των σωστικών συνεργείων ή των αστυνομικός κανείς δεν κατέθεσε ότι απομάκρυνε το κλειδί από τη μίζα.
 
Το δεύτερο στοιχείο που αφήνει ερωτηματικά σχετικά με το πρόσωπο που οδηγούσε το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου αφορά στη θέση των μπροστινών καθισμάτων του οχήματος. Συγκεκριμένα, το κάθισμα του οδηγού βρέθηκε 8 εκατοστά μπροστά από τη θέση του συνοδηγού και αυτό αποτελεί ακόμα ένα αξιοποιήσιμο στοιχείο, αν λάβουμε υπ' όψιν τη σωματοδομή του καθενός επιβαίνοντος. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "FREDDO" μόνος σκοπός της οικογένειας Παντελίδη είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια και τα πραγματικά αίτια του δυστυχήματος. 
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR