counter

Θρήνος στο ελληνικό ραδιόφωνο: Πέθανε ο Δημήτρης Μαχαίρας

Θρήνος στο ελληνικό ραδιόφωνο: Πέθανε ο Δημήτρης Μαχαίρας
Θρήνος στο ελληνικό ραδιόφωνο: Πέθανε ο Δημήτρης Μαχαίρας

Ανείπωτη θλίψη στο ελληνικό ραδιόφωνο σκόρπισε ο θάνατος του Δημήτρη Μαχαίρα. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και dj έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Τρίτης 26/09 μετά την άνιση μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο επί πολλά χρόνια φίλος του και συνοδοιπόρος του στα ερτζιανά, Βασίλης Γερασίμου.

«Αδερφέ μου γιατί? Πού πας φιλαράκο μου? Καλό σου ταξίδι Μητσάρα μου, ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει… Θα πας να βρεις την μανούλα σου την Κυρία Αθηνά… Καλό Παράδεισο καλέ μου φίλε… Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…», έγραψε.

Ο Δημήτρης Μαχαίρας είχε δουλέψει σε αρκετά ραδιόφωνα της χώρας, με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον χώρο.

Σε ανακοίνωσή του ο bwinΣΠΟΡ FM αναφέρει: «Ένας παλιός γνώριμος των ακροατών του bwinΣΠΟΡ FM δεν είναι πια μαζί μας. Ο Δημήτρης Μαχαίρας, ο οποίος για πολλά χρόνια κρατούσε συντροφιά τις πρωινές ώρες στους ακροατές της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου. Ο bwinΣΠΟΡ FM και το sport-fm.gr εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους ανθρώπους του Δημήτρη Μαχαίρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».

Πριν από περίπου 3 χρόνια ο Δημήτρης Μαχαίρας είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, όταν μίλησε για το χαμό της μητέρας του, λίγες μέρες αφού είχε νοσήσει από Covid-19.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR