counter

Θρήνος για την Ιωάννα Τούνη: Πέθανε η μητέρα της

Θρήνος για την Ιωάννα Τούνη, καθώς τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Η αποκάλυψη έγινε από την Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής της, με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως ενημερώθηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος φυσικά βρίσκεται στο πλευρό της συντρόφου του.

Διαβάστε επίσης: Η Iωάννα Tούνη απάντησε για όλα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: Το πρόβλημα υγείας της μητέρας της και το revenge porn

Θυμίζουμε πως η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έδινε μάχη εδώ και λίγα χρόνια με τον καρκίνο, η influencer ωστόσο δε μιλούσε ποτέ ανοιχτά για αυτό. «Έχει καρκίνο η μαμά μου εδώ και λίγα χρόνια» είχε αρκεστεί να πει η Ιωάννα Τούνη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη τη Μεγάλη Δευτέρα μάλιστα ανέβασε instastory μέσα από το νοσοκομείο, στο οποίο έγραφε: «Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα, και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες! Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι!  Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχει χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπι που γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά. Και αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς να τους το λες. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα. Να χαίρεσαι κάθε μέρα γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω και να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, αλλά είναι στο χέρι σου και υποχρέωσή σου να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR