counter

Θοδωρής Ζαγοράκης - Ιωάννα Λίλη: Φήμες για άγριο τέλος στον γάμο τους

Θοδωρής Ζαγοράκης - Ιωάννα Λίλη: Φήμες για άγριο τέλος στον γάμο τους
Θοδωρής Ζαγοράκης - Ιωάννα Λίλη: Φήμες για άγριο τέλος στον γάμο τους

Ιωάννα Λίλλη - Θοδωρής Ζαγοράκης

Ολοένα και πιο έντονες γίνονται τις τελευταίες μέρες οι φήμες  που θέλουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την Ιωάννα Λίλη να χωρίζουν μετά από 7 χρόνια γάμου.

Η έλευσή της Ιωάννας Λίλη στην Αθήνα πριν από λίγες μέρες, χωρίς τον σύζυγό της και τα παιδιά της, έκανε τα δημοσιεύματα που μιλούν για το τέλος στον γάμο του ζευγαριού να πάρουν φωτιά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυραικάτικης Espresso, άτομα από τον κύκλο του ζευγαριού υποστηρίζουν πως αφορμή για να έρθει το τέλος μετά από 7 χρόνια γάμου ήταν η αβάσταχτη πίεση που έχει υποστεί η Ιωάννα Λίλη προκειμένου να ακολουθήσει πιστά το αυστηρό πρόγραμμα, το οποίο της επιβλήθηκε, αλλάζοντας εντελώς τον εαυτό της και το lifestyle της. Και πως οι συχνοί και άγριοι καβγάδες του ζευγαριού - με τον πιο πρόσφατο να είναι επίσης έντονος - συνέβαλαν καθοριστικά στο να φτάσει ο κόμπος στο χτένι.

Στο ίδιο δημοσίευμα οι γείτονές του ζευγαριού αποκαλύπτουν πως έχουν εδώ και έναν μήνα να δουν την Ιωάννα να εμφανίζεται στη μεζονέτα που κατοικούσε η οικογένεια.

Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις της ίδιας, ήρθε στην Αθήνα για να παραβρεθεί στη βάφτιση της κόρης της καλής της φίλης και κουμπάρας της Τζένης Τζιβεριώτη.

Από την πλευρά μας ευχόμαστε να πρόκειται για μία κρίση και τίποτα πιο σοβαρό, αφού το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα παιδιά και είχε δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR