counter

Θοδωρής Μισόκαλος: Ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη μόλις χώρισε!

Θοδωρής Μισόκαλος: Ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη μόλις χώρισε!
Θοδωρής Μισόκαλος: Ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη μόλις χώρισε!

Θοδωρής Μισόκαλος

Aπό τη Νάνσυ Μητροπούλου 

Ένας δυνατός έρωτας που κράτησε δύο χρόνια και έλαβε τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος και η Χαριτίνη Ηλιάδου δεν είναι πλέον ζευγάρι. Είναι γεγονός ότι το ζευγάρι μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στο Instagram συνήθιζε να μοιράζεται στιγμές από την κοινή του ζωή που έδειχναν τον έρωτά του. Μόνο που εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, το ζευγάρι δεν τον βλέπαμε σε κοινές δημοσιοποιημένες στιγμές.

Φαίνεται ότι ο λόγος που το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του είναι η απόσταση. Η Χαριτίνη Ηλιάδου μένει μόνιμα στην Κύπρο, εκεί όπου γνώρισε τον Θοδωρή Μισόκαλο, μιας και εκείνος έκανε εκεί τις σπουδές του. Η τελευταία κοινή φωτογραφία του πρώην ζευγαριού αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Θοδωρή Μισόκαλου πριν από 6 εβδομάδες με την Χαριτίνη Ηλιάδου να σχολιάζει «Αγάπη μου!». Εκείνη όμως δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία με τον πρώην σύντροφό της, πριν από 43 εβδομάδες. 

Διαβάστε επίσηςΘοδωρής Μισοκαλός: Η σύντροφος του αδελφού της Ελένης Μενεγάκη γιορτάζει τα γενέθλιά της με τούρτα - υπερπαραγωγή

Διαβάστε επίσηςΘοδωρής Μισόκαλος: Δείτε τον αδελφό της Μενεγάκη με τη στολή του ναύτη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR