counter

Θοδωρής Μαραντίνης: Η απάντηση στη Σίσσυ Χρηστίδου μετά την συνέντευξή της! "Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αυτό…"

Θοδωρής Μαραντίνης: Η απάντηση στη Σίσσυ Χρηστίδου μετά την συνέντευξή της! "Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αυτό…"
Θοδωρής Μαραντίνης: Η απάντηση στη Σίσσυ Χρηστίδου μετά την συνέντευξή της! "Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αυτό…"

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στη Βασιλική Μπασιούρη αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε πως μετάνιωσε για την ανοχή που έδειξε αλλά επέλεξε να μιλήσει για να προστατεύσει τα παιδιά της.

Πάρτε μία γεύση από την συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου

Δεν είναι κρίμα να μην μπορείτε να συμβιβαστείτε;

Είναι πολύ λυπηρό. Δεν ξέρω τι να σου πω, γιατί ό,τι συνέβη δεν ήταν δική μου επιλογή. Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου. Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μετά άρχισαν τα δικαστήρια και λάμβανα τη μία κλήση μετά την άλλη. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούσα να μην μπει αυτό μέσα στην οικογένειά μου, να αποφασίσουν μόνα τους τα δικαστήρια βάσει των στοιχείων που είχαν. Επειδή όμως οι αποφάσεις που έβγαζαν δεν ικανοποιούσαν την άλλη πλευρά, γι’ αυτό κορυφωνόταν ο θυμός και η ένταση.

Δείτε επίσης - Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά για τον Θοδωρή Μαραντίνη - "Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου"

Κάνοντας την αυτοκριτική σου, τα έχεις καλά με τον εαυτό σου ως μητέρα και σύζυγος;

Όπως ήδη σου είπα, μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Επέλεξα όμως να μη μιλήσω για να προστατεύσω τα παιδιά μου. Ας το κλείσουμε εκεί.

Όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης για την Σίσσυ Χρηστίδου

«Σε τέτοιες δύσκολες μέρες και δύσκολους καιρούς, νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε, γιατί αν όντως δεν θέλουμε να πάρει έκταση δεν το συζητάμε» είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αυτό. Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα, γιατί αν χρειαστεί θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό ότι νιώθει ο καθένας και μέχρι εδώ», πρόσθεσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαρατίνη:

Photo credits – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR