counter

Θοδωρής Μαραντίνης: Η αναφορά στον γάμο με την Σίσσυ Χρηστίδου και στη συνεπιμέλεια των παιδιών τους

Θοδωρής Μαραντίνης: Η αναφορά στον γάμο με την Σίσσυ Χρηστίδου και στη συνεπιμέλεια των παιδιών τους
Θοδωρής Μαραντίνης: Η αναφορά στον γάμο με την Σίσσυ Χρηστίδου και στη συνεπιμέλεια των παιδιών τους

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε την Πέμπτη ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος παραχώρησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μελιτά μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο frontman των Onimara, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου και την συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

Δείτε επίσης - Η Σίσσυ Χρηστίδου για τη δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη: “Όταν μου ήρθε το πρώτο χαρτί έπαθα σοκ”

Ο Θοδωρής Μαραντίνης για το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου και τη συνεπιμέλεια των παιδιών του

"Αυτό συνέβαινε και μέσα στο γάμο. Επειδή ήμασταν δυο άνθρωποι που δουλεύαμε πολύ και σε ωράρια περίεργα, υπήρχαν φορές που θα είχα τα παιδιά όλη μέρα και δύο ημέρες. Αντίστοιχα όταν έφευγα και η μαμά τους.  Οπότε ήταν αυτό ήταν κάτι που είχε στηθεί από την αρχή. Όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ, η Σίσσυ είχε εκπομπή στον ΑΝΤ1 και το απόγευμα ραδιόφωνο, οπότε τον είχε όλη μέρα. Ένα παιδί μηνών. Θέλει καλή διάθεση. Σίγουρα, όταν έρχονται τα παιδιά, η συνεννόηση είναι δύσκολη. Είναι τόσο μεγάλη η αλλαγή, που δυσκολεύει η αλλαγή...

Από μόνα τους τα παιδιά το ζήτησαν μετά το διαζύγιο. Μας είπαν “Θέλουμε να βλέπουμε ίσες μέρες την μαμά -ίσες μέρες τον μπαμπά”. Από μόνο του σου δείχνει ότι έχεις κάνει κάτι και θα ήταν τρομερά εγωιστικό – και ένα λάθος που θα μετανιώναμε και οι δύο μας πολύ πικρά – αν προσπαθούσαμε να το αλλάξουμε αυτό για οποιανδήποτε εγωισμό, στρατηγική ή πληγή. Δεν ξέρω αν μπορείς να τα προστατεύσεις πολύ παρά μόνο να μιλάς. Ιδίως τα δικά μας παιδιά που και οι δύο γονείς τους βρίσκονται σε μια προσωρινή δημοσιότητα. Δεν είμαστε η Madonna. Επειδή υπάρχει αυτό και πολλές φορές ο κόσμος, οι φίλοι, μια εφημερίδα, ένα κανάλι μπορεί να ασχοληθεί, είχαμε μιλήσει από νωρίς στα παιδιά", εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Όσον αφορά το γάμο με την Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Είναι δείγμα ευφυίας το να ξέρεις πότε κάτι πρέπει να τελειώσει. Ακόμα κι αν κάποια πράγματα μπορεί να πρέπει να έχουν σταματήσει και νωρίτερα, θεωρώ ότι κατάλαβα όταν κάτι έπρεπε να τελειώσει όπως ήταν ο γάμος για το καλό είτε το δικό μου είτε της σχέσης είτε των παιδιών. Θεώρησα ότι έπρεπε να σταματήσει και σταμάτησε. Το ίδιο θα συμβεί αν έρθει και αυτή η στιγμή με την μπάντα».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν»:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR