counter

Θοδωρής Μαραντίνης: "Έκανα επέμβαση στον οισοφάγο που δεν πήγε καλά..."

Θοδωρής Μαραντίνης: "Έκανα επέμβαση στον οισοφάγο που δεν πήγε καλά..."
Θοδωρής Μαραντίνης: "Έκανα επέμβαση στον οισοφάγο που δεν πήγε καλά..."

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, στη σχέση με τα παιδιά του και στην περιπέτεια με την υγεία του.

Δείτε επίσης! Θοδωρής Μαραντίνης: Συνέντευξη "κόλαφος"! Η δικαστική διαμάχη με τη Χρηστίδου, η συνεπιμέλεια και το ποσό διατροφής

Όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης

«Το καινούριο μας τραγούδι με τίτλο “8 λεπτά” έχει ένα στυλ που είχαμε καιρό να δοκιμάσουμε.  Μόλις άκουσα το τραγούδι αυτό είπα ότι είναι για τις συναυλίες μας. Τα 8 πιο έντονα λεπτά της ζωής μου, ήταν τα πρώτα λεπτά που αγκάλιασα τα παιδιά μου. Τα 8 λεπτά μεγαλύτερης αγωνίας που έχω ζήσει ήταν πριν μπω στο χειρουργείο πριν από λίγους μήνες, για μία επέμβαση που έκανα για τρίτη φορά. Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο μου το 2020 που δεν πήγε καλά και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία και πολλά προβλήματα που ακολούθησαν μετά. Μετά από ενάμιση χρόνο έκανα μία δεύτερη επέμβαση που επίσης δεν πέτυχε. Τώρα έκανα και τρίτη επέμβαση και ελπίζω να έχει πετύχει», είπε στην αρχή ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αν και πέρυσι πήγαμε πολύ καλά, νομίζω ότι φέτος είναι πραγματικά ένας χρόνος κανονικότητας για το χώρο της διασκέδασης. Έχουμε ήδη ξεκινήσει και ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή μας περιοδεία. Ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που μου έχουν συμβεί σε συναυλία ήταν, όταν σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο μου. Επειδή δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε άμεσα το μικρόφωνο μου, συντονιστήκαμε με το κοινό και τραγουδούσαμε για λίγο χωρίς μικρόφωνο. Σε μία άλλη συναυλία σε υπαίθριο χώρο στη Θεσσαλονίκη, άρχισε να βρέχει και νιώθαμε τους κεραυνούς να πέφτουν πραγματικά από πάνω μας».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε ακόμη: «Έχει τύχει να κάνω παρατήρηση σε θαμώνα που έχει έρθει να με ακούσει. Υπήρξε θαμώνας που συνεχώς σχολίαζε και κορόιδευε, οπότε του είπα “κοίταξε φίλε, μέχρι εδώ αλλιώς θα χρειαστεί να σου ζητήσω να φύγεις”. Το πιο περίεργο δώρο, που έχω δεχτεί από θαυμαστή μου ήταν ένα σεξουαλικό αξεσουάρ και το πέταξα. Δεν το χρειάζομαι. Όταν γυρνούσα από ένα ταξίδι στην Ιταλία, δεν με άφηναν να πάρω την κιθάρα μου στο αεροπλάνο και φώναξαν την αστυνομία να έρθει και να με κατεβάσει».

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε: «Δεν θα με έλεγα πολύ αυστηρό ως μπαμπά. Μου αρέσει να υπάρχουν κάποια όρια και κάποιες σταθερές, χωρίς όμως να είμαι απόλυτος. Μου αρέσει πολύ να συζητάω με τα παιδιά μου και να ακούω τα δικά τους “Θέλω” και τη δική τους άποψη. Δεν είμαι υπέρ της τιμωρίας. Θεωρώ ότι τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν συνέπειες στις πράξεις τους, άλλα όχι να τιμωρούνται.

Η τιμωρία μου φαίνεται ότι είναι κάτι επιθετικό και βίαιο, που τελικά δεν κάνει τη δουλειά που πρέπει. Προσπαθώ και μου αρέσει να είμαι ευγενής με τους ανθρώπους. Θα ήθελα πολύ να το μάθουν αυτό και τα παιδιά μου και το προσπαθώ. Όταν απογοητεύομαι πέφτω πάρα πολύ, “πιάνω πάτο”. αυτό το χαρακτηριστικό μου δεν θα ήθελα να το πάρουν τα παιδιά μου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR