counter

Θοδωρής Φέρρης: Η ηλικία, η τραγουδίστρια μητέρα του και οι συνεργασίες του

Θοδωρής Φέρρης: Η ηλικία, η τραγουδίστρια μητέρα του και οι συνεργασίες του
Θοδωρής Φέρρης: Η ηλικία, η τραγουδίστρια μητέρα του και οι συνεργασίες του

Ο Θοδωρής Φέρρης είναι από τους καλλιτέχνες που έχει καταφέρει να γράψει την δική του ιστορία. Τα "Αμαρτωλά σου μάτια" ακούγεται παντού και το βιογραφικο του, μοιάζει με σενάριο ταινίας. Αναζητήσεις για εκείνον είναι εξαιρετικά συχνές και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο, όσα θέλετε να ξερετε για το ποιος είναι ο Θοδωρής Φέρρης.

Θοδωρής Φέρρης: Το βιογραφικό, η ηλικία και οι επιτυχίες του

  • Ο Θοδωρής Φέρρης γεννήθηκε 24 Νοεμβρίου 1980 στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Μανχάτταν, ενώ η ηλικία του είναι 42 χρονών.
  • Οι γονείς του ήταν Έλληνες μετανάστες στην Αμερική.

  • Σε ηλικία 5 ετών, ο Θοδωρής Φέρρης με αφορμή το διαζύγιο των γονιών του, μετακόμισε στην Αθήνα και εν συνεχεία στη Θεσσαλονίκη.
  • Ο Θοδωρής Φέρρης προέρχεται από μία κατεξοχήν μουσική οικογένεια και μάλιστα τα πρώτα βήματα στο χώρο έγιναν δίπλα στη μητέρα του που ήταν τραγουδίστρια και τον πατριό του που είναι πιανίστας.

Διαβάστε επίσης: Θοδωρής Φέρρης: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό και οι φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς

  • Το επαγγελματικό ξεκίνημα του Θοδωρή Φέρρη πραγματοποιήθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη, όταν ήταν μόλις 18 ετών.
  • Ξεκίνησε στο Posidonio πρώτα μαζί με το Γιάννη Πλούταρχο και έπειτα μαζί με το Νίκο Βέρτη.
  • Ακολούθησαν συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Πάολα, ο Βαλάντης και ο Λευτέρης Πανταζής.

Θοδωρής Φέρρης: Η αποκάλυψη για την οικογένειά του και το ξεκίνημα στην μουσική

"Όλη μου η ζωή ήταν το τραγούδι. Η μητέρα μου έπαιζε κιθάρα, τραγουδούσε, ο πατριός μου είναι πιανίστας, ενώ ο παππούς, αλλά και ο θείος μου είναι μουσικοί", έχει πει ο Θοδωρής Φέρρης σε συνέντευξή του στον Μαρίνο Βυθούλκα. "Αν και είχα παρακολουθήσει reality shows, δεν ήμουν ποτέ υπέρ αυτών των shows. Ουσιαστικά, ένιωθα πως πηγαίνεις εκεί και μετά από ένα μήνα γίνεσαι διάσημος. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να δεχθώ. Θωρώ πως για να γίνεις κάτι πρέπει να είσαι κάτι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αισθανόμουν πως έπαιρναν ανθρώπους που δεν ήταν κάτι και ήθελαν με το ζόρι να τους κάνουν διάσημους".

"Η αλήθεια είναι πως δεν το πάλεψα όσο θα έπρεπε, αν και βιοπορίζομαι αποκλειστικά και μόνο από το τραγούδι. Αν δεν τραγουδάω, δεν έχω να φάω. Αυτήν, όμως, την περίοδο αισθάνομαι πως είναι η στιγμή μου", τόνισε ο ίδιος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR