counter

Θοδωρής Αθερίδης: “Είμαι ένα παιδί αγράμματο που έγινε ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας”

Θοδωρής Αθερίδης: “Είμαι ένα παιδί αγράμματο που έγινε ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας”
Θοδωρής Αθερίδης: “Είμαι ένα παιδί αγράμματο που έγινε ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας”

Στην πρώτη εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο αγαπημένες ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του στον χώρο του θεάτρου, την Σμαράγδα Καρύδη αλλά και την τηλεόραση.

Όσα δήλωσε ο Θοδωρής Αθερίδης

«Οι αθλητές είναι κάτι συγκεκριμένο, στην δική μας δουλειά και Όσκαρ να πάρεις σημαίνει απλώς ότι είσαι καλός. Όχι ότι είσαι καλύτερος από όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο ταλαντούχοι από εσένα και αυτό δεν το έχουν γευτεί. Η τύχη πιστεύει πως έπαιξε μεγάλο ρόλο καθώς ήταν τη σωστή στα σωστά μέρη. Η τύχη καθορίζει τα πράγματα σε ποσοστό 90%. Το πιο ισχυρό σημείο της καριέρας μου ήταν “Το Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς” αλλά και οι “Άγαμοι Θύτες”», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Σχετικά με τη Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης εξομολογήθηκε: «Με τη Σμαράγδα δεν ήταν τύχη. Η ζωή τα φέρνει που γνωρίζονται δύο άνθρωποι την ώρα που έχουν κοινές ανάγκες. Για μένα η τύχη είναι σαν μυστικό σχέδιο του Θεού. Με την έννοια του μυστηριακού. Πιστεύω ότι τα πράγματα οργανώνονται με έναν τρόπο και υπάρχει ένα σχέδιο για αυτό».

«Έχω γευτεί περισσότερα από όσα ονειρευόμουνα. Είμαι ένα παιδί από την πλατεία Ναυαρίνου, αγράμματο κι έγινα συγγραφέας θεατρικός, σκηνοθέτης θεατρικός, σκηνοθέτης κινηματογραφικός, σεναριογράφος, ηθοποιός», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR