counter

Θλίψη: Πέθανε ο Πέτρος Φυσσούν

Θλίψη: Πέθανε ο Πέτρος Φυσσούν
Θλίψη: Πέθανε ο Πέτρος Φυσσούν

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο από τον θάνατο του Πέτρου Φυσσούν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, με τη θλιβερή είδηση να γίνεται γνωστή πριν λίγη ώρα μέσω Facebook, από τον ηθοποιό Στέλιο Καλαθά, ο οποίος έγραψε: «Αυτή η χρονιά μετράει πολλές απώλειες στην Τέχνη.......Πέτρο Φυσσούν ...Κάλο ταξίδι ...'Άρχοντα». O Πέτρος Φυσσούν "έχασε" τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου νοσηλευόταν αρκετές μέρες με λοίμωξη του αναπνευστικού, με τον ταλαιπωρημένο του οργανισμό να μην αντέχει.

Ο Πέτρος Φυσσούν γεννήθηκε το 1933. Είχε μια κόρη, την Άνια, ενώ τον Ιούνιο του 2015 έχασε την πολυαγαπημένη του σύζυγο.

Πέθανε ο Πέτρος Φυσσούν


Ο Πέτρος Φυσσούν αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης το 1954. Υπήρξε πρωταγωνιστής του Εθνικού Θεάτρου στο χρονικό διάστημα 1961-1965 και στη συνέχεια και στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος 1976-1978. Είχε πάρει μέρος στα Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών (1965), Μόσχας και τότε Λένιγκραντ (1966), Αθηνών, Φιλίππων αλλά και στα Επιδαύρια.

Τιμήθηκε με πολλά βραβεία όπως Α΄ ανδρικού ρόλου στα Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου 1963 και 1964 καθώς και με Α΄ Βραβείο ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Θεάτρου Ιθάκης το 1975. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR