counter

Θλίψη: Πασίγνωστος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών

Θλίψη: Πασίγνωστος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών
Θλίψη: Πασίγνωστος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών

Ο Michael Nyqvist, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ταινία "Το Κορίτσι με το Τατουάζ", έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Ο Σουηδός ηθοποιός, ο οποίος υποδυόταν τον δημοσιογράφο Mikael Blomkvist, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, μετά από μια μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από εκπρόσωπο της οικογένειάς του, ο οποίος δήλωσε ότι «ένας από τους πιο αξιοσέβαστους και επιτυχημένους ηθοποιούς της Σουδίας πέθανε ήσυχα περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του».

Πέθανε ο Michael Nyqvist

Εχοντας κάνει μια από τις πρώτες του κινηματογραφικές εμφανίσεις στο «Together» του Λούκας Μούντισον, ο Michael Nyqvist καθιερώθηκε γρήγορα ως ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους ηθοποιούς της Σκανδιναβίας.

Η συμμετοχή του στην μεταφορά της τριλογίας του Στιγκ Λάρσον «Millenium» στην οθόνη του πρόσφερε διεθνή αναγνώριση και μια σειρά από ρόλους σε αγγλόφωνες ταινίες όπως στο «Colony», το «Επικίνδυνη Αποστολή - Πρωτόκολλο: Φάντασμα», ή το «John Wick».

Μια από τις τελευταίες ταινίες του είναι το δανέζικο δράμα «You Disappear», ενώ εδώ και καιρό ετοίμαζε την πρώτη του ταινία ως σκηνοθέτης, τα γυρίσματα της οποίας δεν πρόλαβε να ξεκινήσει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR