counter

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός
Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός, Αναστασία Πανταζοπούλου. Η ίδια ήταν απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης. Είχε εργαστεί στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στο ραδιόφωνο, ενώ σαν ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε συνεργαστεί και με το ΚΘΒΕ.

Η Αναστασία Πανταζοπούλου είχε ερμηνεύσει τη Μάνα στον Ματωμένο Γάμο. Η ίδια έφυγε από τη ζωή τον προηγούμενο μήνα, ωστόσο η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες μέσω των social media.

Την Αναστασία Πανταζοπούλου αποχαιρέτησε μέσω Facebook ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης: «Τι ΣΠΟΥΔΑΙΑ Ηθοποιός. Την εκτιμούσε-αγαπούσε πολύ η μαμά μου. Στην Ελλα του Αχτενμπους που είχαν κάνει με τον Περικλή Μουστακη στο Κεφαλληνιας πήρα το βάπτισμα του πυρός σε συνεντεύξεις Τύπου! Είχα μιλήσει μαζί της- με κομμένα πόδια και την είχα απολαύσει να κέντα υποκριτικά στη σκηνή! Πως πέρασαν τα χρόνια! Τι κρίμα που χάθηκε και το μαθαίνουμε τόσες μέρες μετά... Έψαξα φωτογραφίες από εκείνη την παράσταση-κάποια αναφορά σε εκείνη και το έργο της στο Ίντερνετ. Τίποτα! Καλό της ταξίδι».

Η αναρτηση του Βασιλη Μπουζιωτη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR