counter

Θετικός στον κορονοϊό παρουσιαστής του Star: "Ευτυχώς έχω κάνει και την booster δόση του εμβολίου"

Θετικός στον κορονοϊό παρουσιαστής του Star: "Ευτυχώς έχω κάνει και την booster δόση του εμβολίου"
Θετικός στον κορονοϊό παρουσιαστής του Star: "Ευτυχώς έχω κάνει και την booster δόση του εμβολίου"

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Ευγενίδης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο Instagram την Παρασκευή. Ο παρουσιαστής του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star, στην ανάρτησή του ανέφερε πως πρόλαβε να κάνει και την ενισχυτική δόση του εμβολίου, ενώ κάλεσε τους διαδικτυακούς του ακολούθους να εμβολιαστούν για να γίνει ο κορονοιος ένα απλό κρυολόγημα.

«Μετά από δυο χρόνια σχεδόν που μεταδίδουμε ειδήσεις για τον COVID, ήρθε η ώρα με επισκεφθεί κι εμένα. Μερικά συμπτώματα κρυολογήματος με έκαναν να συστηματοποιήσω τα τεστ που κάνω μέσα στην εβδομάδα και σήμερα το πρωί μου βγήκαν θετικά. Ευτυχώς έχω κάνει και την booster δόση του εμβολίου και είμαι αισιόδοξος ότι το επόμενο δεκαήμερο θα είναι απλά μια ευκαιρία χαλάρωσης-όσο και αν δουλεύω και από το σπίτι. Εμβολιαστείτε άμεσα, όχι για να ξεπερνάτε τις απαγορεύσεις, αλλά για να είναι ο κορονοϊός ένα παρατεταμένο κρυολόγημα» έγραψε ο Γιώργος Ευγενίδης.

Ποιος είναι ο Γιώργος Ευγενίδης

Ο Γιώργος Ευγενίδης γεννήθηκε το 1995, αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το 2013 και ξεκίνησε τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες στο Βερολίνο ενώ έκανε ταυτόχρονα μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία στις Βρυξέλλες. Παράλληλα με τις σπουδές του, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον απαιτητικό στίβο της δημοσιογραφίας και συνεργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης με sites και εφημερίδες. Το 2019 μπήκε στη ζωή του η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας ενημερωτικές εκπομπές, όπου παρά το νεαρό της ηλικίας του, κέρδισε τις εντυπώσεις και καταξιώθηκε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR