counter

Θετικός στον κορονοϊό ο Νίκος Στραβελάκης

Θετικός στον κορονοϊό ο Νίκος Στραβελάκης
Θετικός στον κορονοϊό ο Νίκος Στραβελάκης

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Νίκος Στραβελάκης, ενώ την ίδια στιγμή στον ΣΚΑΪ σήμανε συναγερμός και οι εργαζόμενοι έσπευσαν να κάνουν τεστ κορονοϊού.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου την περασμένη Πέμπτη 18/11 στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας». Όπως είπε στο enikos.gr, είχε κάποια συμπτώματα γρίπης το Σάββατο και έκανε self test το οποίο βγήκε αρνητικό. Σε επικοινωνία που είχε με τους γιατρούς, του είπαν ότι είναι πιθανή παρενέργεια της τρίτης δόσης. Την Κυριακή, ο Νίκος Στραβελάκης είχε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα, με αποτέλεσμα να κάνει ξανά τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Όπως τόνισε στο enikos.gr, το Σαββατοκύριακο παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων, με αρνητικό τεστ και τους γιατρούς να μιλούν για παρενέργειες του εμβολιασμού. 

Τη Δευτέρα στις 8 πρωί ο Νίκος Στραβελάκης έκανε rapid test το οποίο επίσης ήταν αρνητικό. Ο γιατρός του ωστόσο τον συμβούλευσε να κάνει και μοριακό τεστ. Πράγματι, άμεσα έκανε PCR και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ενημερώθηκε πως διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Νίκος Στραβελάκης έκανε λόγο για ανυπόστατα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και αναφέρουν ότι ενώ γνώριζε πως έχει κορονοϊό παρουσίασε δελτίο. Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος, δεν θα έθετε ποτέ σε κίνδυνο την υγεία των συναδέλφων του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR